API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Společnost EDAX GROUP s.r.o. se věnuje profesionálnímu detailingu vozů. Naše služby zahrnují polepy vozů, tónování skel, leštění laku, aplikace keramické nano ochrany a mnoho dalších činností. Služby: - detailing vozů - aplikace nanokeramické ochrany laku - polepy, reklamní polepy vozů, aut - tónování skel, autoskel - leštění laku ...

Autoservis: - mechanické opravy - karosářské práce - opravy autoklimatizace - rychloservis. Pneuservis.

Autoservis - servisní prohlídky pro všechny typy osobních a dodávkových vozidel - autolakovna - autolakýrnické práce - pneuservis.

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna, opravy autoskel

Autoservis - autoopravna - veškeré autoklempířské práce - autolakýrnické práce - diagnostika.

Odborný autoservis a autoopravna: -výfuky, katalyzátory -brzdy, tlumiče, čepy, řízení -náhradní díly na všechny vozy -motorové oleje VALVOLINE -autokosmetika VALVOLINE -příprava vozů, zajištění STK* + emise -seřízení, geometrie -testování brzd na brzdových válcích.

Služby: - autoservis - pneuservis Autobazar: tel.: 267 712 345

Autoservis - opravy osobních a lehkých užitkových automobilů všech značek. Provozovna Autolakovna - adresa: Suchdolská 497, Horoměřice - tel. 606 653 890.

Prodej: - nové i použité náhradní díly na vozy Škoda, VW, Opel, Audi. Služby: - výkup a prodej havarovaných automobilů - přestavby karosérií i motorů - autoservis - příprava vozů na STK, včetně vyřízení

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Výroba elektronických ...

Prodej, opravy, servis, osobní automobily, vozidla, náhradní díly. Pneuservis. Autorizovaný dealer Alfa Romeo, Fiat.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda. prodej ojetých vozů, servis vozů Volkswagen.

Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - plnění autoklimatizace - pneuservis.

Autoservis - opravy a servis motorových vozidel - autoklempířské práce - autolakýrnické práce - odtahová služba - diagnostika vozidel - výměna čelních skel.

Služby: - autoservis - pneuservis

Autoservis: - mechanické práce - generální opravu motoru - plnění, opravy klimatizace - pneuservis.

Autoservis - opravy silničních vozidel - autodiagnostika - montáž tažných zařízení.