API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Prodejem a servisem komunální techniky, zemědělských a stavebních strojů a nákladních a užitkových vozidel se zabývá společnost S A P spol. s r.o. V našem širokém sortimentu naleznete komunální traktory, požární techniku, příklopové sekačky, nosiče nářadí, sekačky, zahradní traktory, nakladače, teleskopické manipulátory, rypadla či stroje pro ...

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Feritrans s.r.o. je firma s působností 10 let na českém trhu a její aktivity se stále rozšiřují. Momentální aktivity společnosti jsou pneuservis, autoservis, kamionová doprava a odvoz odpadů. Cílem firmy je co nejvíce se podílet na ochraně životního prostředí-lidí a měnit jejich sny v krásnou a čistou skutečnost.

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladních vozidel všech značek, návěsů a chladírenských jednotek - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů, olejů a dalšího příslušenství. Pneuservis - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla.

Služby: - autoservis - opravy užitkových vozidel

Autorizovaný dealer BMW a MINI v ČR. Prodej nových a ojetých vozů a motocyklů BMW. Nabídka záručního i pozáruční servisu a náhradních dílů..

Autorizovaný partner Ford. Prodej: -nové automobily -ojeté automobily Služby: -autoservis, autoopravna -autopůjčovna

Autorizovaný prodej a servis vozů MITSUBISHI, KIA, CITROËN, ŠKODA

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Autorizovaný dealer Kia a servis vozů Kia.

Autoservis-Dieselselservis Libovický - diagnostika, servis a opravy - elektronické vstřikovací systémy - oprava vstřikovacích čerpadel, Bosch, Zexel, Kiki, Lucas, Delphi, Nipon, Denso, Siemens VDO dnes Continetal, Toyta, Motorpal.

Auto moto opravy a prodej. Nabízí: - bezpečnostní značení oken vozů - pneuservis - prodej maziv ESSO - geometrické nápravy - vyvažování kol - seřizování světlometů.

Autoservis - osobní automobily všech značek. Služby autoservisu: - STK, geomentrie, diagnostika, měření emisí, pneuservis - přezutí a uskladnění pneumatik, servis klimatizací, karosářské opravy. Autobazar - prodej - ojeté automobily.

Autorizovaný dealer Renault, Dacia. Prodej, leasing: - vozidla značky Dacia, Renault - nové, předváděcí, ojeté. Aktuální modely vozidel RENAULT - Twingo, Clio, Captur, Mégané, Fluence, Scénic, Laguna, Koleos, Espace, Kangoo, Trafic. Aktuální modely vozidel DACIA - Sandero, Logan, Logan MCV, Lodgy, Duster, Dokker, Dokker ...

Autorizovaný prodejce a servis vozů - VOLKSWAGEN ŠKODA, SEAT, HYUNDAI.

Kompletní servis motorových vozidel: -BOSCH Car Service. Nezávislý servis Mercedes-Benz.

Služby: - autoservis - oprava, servis osobních automobilů, užitkových vozů - pneuservis - svařování plastů.

Autoservis, autoopravna - údržba a opravy motorových vozidel - opravy brzd, výfukových systémů, tlumičů - autoelektrikářské práce - pneuservis.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů

Pneuservis: -nejlevnější montáž pneu v Praze a okolí -pneumatiky světových značek PIRELLI, CEAT, BRIDGESTONE, FIRESTONE, FULDA, BARUM, MATADOR a jiné -bez objednání -drobné opravy pneu a duší. Lehký servis: -výměna brzdových destiček, výměna olejů, provozních kapalin a akumulátorů.