API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
TD Cars s.r.o. provozuje pneuservis a autoservis, provádí čištění interiérů a exteriérů vozidel, lakování a dovoz a prodej aut.

Zdeněk Baláš provozuje restauraci a rozvoz jídel.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem opravy silničních vozidel

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Naše firma AUTOSERVIS KRUL Vám již od roku 1991 poskytuje veškeré servisní práce pro všechny značky vozidel. V našem autoservisu a pneuservisu nabízíme kromě bežného servisu i veškeré mechanické práce, karosářské práce, lakýrnické práce, autoelektriku, výměny čelních skel, plnění čištění a opravy klimatizací.

Michal Abeska se zaměřuje na opravy silničních vozidel a na karosářské práce.

-Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené ...

Tereza Vrbická provozuje autoservis, zaměřuje se na opravu a údržbu osobních a užitkových vozidel a na měření emisí.

Věra Bojanovská provozuje autoservis se zaměřením na opravy vozidel různých druhů značek a typů.

Rostislav Srnec se zaměřuje na opravy silničních vozidel, karosářské a lakýrnické práce, přípravu na STK a na plnění klimatizací.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Jan Zeman provozuje autoservis, pneuservis a zaměřuje se na opravy osobních užitkových vozidel a prodej pneumatik.

Dovoz a prodej - použité motocykly Opravy - osobní automobily

- - autoservis ŠKODA, PEUGEOT Odtahová služba

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Auto Stojčín s.r.o. provozuje autoservis pro osobní a užitková vozidla a zaměřuje se na výměnu a prodej různých druhů pneumatik.

Petr Valek se zaměřuje na mechanické, karosářské a autoelektrikářské práce, na přípravu vozidel na STK, výměnu autoskel a měření emisí.

Martin Morkus se zaměřuje na lakýrnické a karosářské práce a provádí servis osobních automobilů.

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Pavel Bartoš se zaměřuje na opravy silničních vozidel a hostinskou činnost.