API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoservis, pneuservis, karosárna. Opravujeme pneumatiky metodou za studena i za tepla.

Poskytujeme kompletní servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek. Autoservis: - pravidelné garanční prohlídky - diagnostiku - výměny provozních kapalin, rozvodů motorů, čelního skla - opravy podvozkových částí - servis dezinfekce a plnění klimatizace, - pneuservisní práce - měření geometrie náprav - montáž a opravy ...

Exkluzivní dealer Audi, prodej, servis: -vozů Audi -servis vozů ostatních značek -karosárna, lakovna, pneuservis -autobazar -autoumývárna -leasing, pojištění, výkup protiúčtem.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Autoservis osobních, užitkových i nákladních automobilů se 3 servisními garážemi: - opravy motorů, převodovek - autodiagnostika - autoklimatizace - montáž tažných zařízení.

Společnost Auto Convert s.r.o. Kroměříž provádí opravy, servis automatických převodovek a odborné repase hydrodynamických měničů. Zajistíme kompletní servis a repase pro osobní a užitkové vozy. Automatické převodovky: -v prvé řadě je nutná diagnostika -dle zjištěných informací je provedena oprava převodovky -výměna oleje. Opravy děláme ...

Autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily - palubní počítače automobilů - příprava automobilů na STK.

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Výroba: - stavební zateplovací materiál - tepelně izolační hmota AVITOP. Služby: - lakování vozidel - lakování dílů z průmyslové výroby

Náš moderní autoservis Bosch Car Servis Elis je smluvním partnerem firmy BOSCH. Poskytujeme kompletní služby autoservisu a pneuservisu. Opravujeme veškeré osobní i dodávkové vozy, připravíme Vaše auto na STK, emise a provádíme servis autoklimatizací. Vyčistíme interiér Vašeho vozidla. Služby: -opravy osobních a dodávkových automobilů všech ...

Autoopravna, autoservis, pneuservis, oprava: -osobní automobily, vozidla -užitkové automobily do 3, 5t -garanční prohlídky -příprava na STK* -specializace na RENAULT, ŠKODA, VOLKSWAGEN a další evropské značky.

Klempířství Roman Mol Zlín provádí opravy karoserií aut bez poškození laku - metodou PDR. Nabízíme tyto klempířské práce: -odstranění promáčknutí karoserie -odstranění důlků od krup -vyrovnávání dalších deformací u karoserie vozidla -rozlešťování drobných škrábanců. Působíme především v regionu Zlínský kraj, klientelu ovšem máme po ...

Autobazar, bazar, prodej, leasing, výkup: -ojeté vozy automobily. Možnost koupě na protiúčet. Služby: -dovoz vozů na objednávku -sjednání pojištění -renovace laku. Pneuservis, oprava, vyvažování: -pneumatiky. Autoservis, servis: -osobní automobily.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Prodej, výkup: - ojeté automobily - náhradní díly - čištění motorů a interiérů Autoservis, autoopravna, karosárna, lakovna. Pneuservis. Autoskla.

Oprava, servis: -vodní chladiče, topení, klimatizace: -do osobních a nákladních automobilů, zemědělských strojů (kombajnů, traktorů) - naftových topení - svařování plastů ( opravy nárazníků ).

Autolakovna. Práce, opravy: - autolakýrnické, autolakování, autolakovna - profesionální airbrush dle vašich předloh a představ - tuningového lakování - míchárna barev firmy DUPONT - nástřiky podvozků a dutin.

Opravy automobilů. Autoservis.obchodní činnost

Rodinný autoservis a autodoprava SHAKE se zabývá opravou veškerých osobních vozů. Autoservis značek Ford, Opel, BMW, Fiat, Škoda, VW nejsou vyjímkou. Služby: - příprava a provedení stk - základní auto diagnostika - pokročilé karosářské práce a další servisní služby Doplňkové služby: - autodoprava do 3, 5t Sídlíme v Morkovicích u ...

Ochranné nástřiky podvozků a dutin automobilů proti korozi

Autoservis: - kompletní opravy všech typů vozidel - diagnostika - prodej náhradních dílů - příprava na STK a emise Pneuservis: - montáž, demontáž pneu - široká nabídka alu kol a pneu - kontrola tlaku - vyvážení kol - ekologická likvidace starých pneu. Prodej vozů. Ruční mytí vozidel.

Služby - kompletní opravy vozidel - pneuservis - měření emisí - odtahová služba - kompletní čištění vozidla - karosářské a lakýrnické práce - STK. Prodej - náhradní díly ŠKODA - pohonné hmoty.

Prodej: - náhradní díly, autopříslušenství - autodoplňky. - autoservis

Výroba a prodej: - betonové směsi - speciální směsi na podlahy - izolační prolívky kolem bazénů. Nákladní doprava - těžká, autodoprava: - betonové směsi - domíchávače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobní automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EU. Odtahová služba do 3, 5t. Pneuservis.