Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Služby: - autoškola - školení řidičů - kondiční jízdy.

Autoškola Chramosta je ideální volbou pro získání řidičského oprávnění skupiny B v Jablonci nad Nisou a jeho blízkém okolí za skvělou cenu i s možností splátek. Poskytujeme také kondiční jízdy, vrácení ŘP a studentské slevy. Rádi se přizpůsobíme Vašim požadavkům a poskytneme Vám časový harmonogram dle Vašeho přání.

Autoškola provádí v Příbrami a okolí výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění skupiny B za cenu 7.900, - Kč. Možnost splátek a samozřejmostí jsou i kondiční jízdy pro opětovné získání pohody a klidu za volantem.

Autoškola. -kurzy řízení osobního vozidla -kondiční jízdy -výuka a výcvik je přizpůsoben časovým možnostem žáka -individuální výuka teorie, případně ve skupinách maximálně do 5-ti osob.

Autoškola. Výcvik, výuka: -získání řidičského oprávnění, řidiči pro skupiny Am, A1, A18, A, B, C, E, T, D: -teorie na počítačích -skupina C na Renault Midlum. Služby: -Akreditované školící středisko. -školení řidičů - profesní průkaz -školení řidičů referenské -kondiční jízdy. Provozovna autoškoly: -Uherské Hradiště, ...

Provozování autoškoly Opravy silničních vozidel -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor, včetně poskytování jiných, než základních služeb spojených s pronájmem poskytovaných pronajímatelem -Výroba klíčů -Pronájem movitých a nemovitých věcí

Autoškola - výcvik skupin AM, A1, A2, A, B - školení řidiči, referenti - kondiční jízdy.

Autoškola a akreditované školící středisko řidičů - výcvik řidičů pro skupinu vozidel AM, A1, A2, A, B, B+E a D. - školení řidičů referentů.

Autoškola: -výuka v řízení mot.vozidel sk. B - školení referentů - kondiční jízdy.

Autoškola. -školení řidičů -kondiční jízdy. Výuka, kurzy: -řidičské oprávnění skupin B, B, E, A -Luhačovice, Městský Dům Elektra, Masarykova 950. Akreditované školíci středisko. Školení řidičů.

Autoškola. -výcvik, výuka pro získání řidičského oprávnění sk B, řidičský průkaz -kondiční jízdy -školení řidičů, referentské zkoušky. Vozy: -Toyota Corolla.

Autoškola. Služby: -výuka pro získání řidičského oprávnění skupin A, B -kondiční jízdy -také výuka zdravotně postižených (provozujeme vozidlo s ručním ovládáním) - přezkoušení po odebrání řidičské průkazu.

Autoškola: - výcvik všech skupin řidičského oprávnění A, B, C, D, E, T - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - školení na profesní osvědčení.

Autoškola pro skupiny: - AM, A1, A2, A bez omezení, B, BE, C, CE, D, T. Akreditované školící středisko C, CE, D. Profesní průkazy. Školení řidičů profesionálů. Školení řidičů referentských vozidel. Vrácení řidičských průkazů: - ztráta odborné způsobilosti: (bodový systém, soudní rozhodnutí), ztráta zdravotní ...

Autoškola. Výuka, kurzy: - řidiči pro skupinu B (osobní automobily) - vycvik na automobilu TOYOTA Yaris

Autoškola KREDIT - výuka výcviku na skupiny AM, A1, A, B - školení řidičů - kondiční jízdy. Další učebna: - učebna Třemošná, Tyršova 916.