Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola - výuka a výcvik - na osobní automobil - na všechny skupiny motocyklů.

Provádíme: výuku a výcvik sk. B kondiční jízdy vrácení ŘP

Jan Horníček provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění pro automobily, autobusy, motocykly a nákladní vozidla.

Autoškola: -možnost získání všech skupin řidičského oprávnění, ŘP (A až D) -od motociklu po autobus -školení řidičů -profesní školení -kondiční jízdy -vrácení ŘP (bodový systém) Akce: -zkoušky a výukové CD zdarma. Možnost další výuky- autoškola: -Hodonín -Luhačovice -Kyjov -Veselí nad Moravou -Uherský Brod -Slavičín.

Autoškola Slovácko s.r.o. v v Hodoníně poskytuje profesionální školení řidičů, kurzy parkování a bezpečné a hospodárné jízdy, školení pro úředníky. lekce autoškoly pro získání řidičského oprávnění na motocykl, osobní a nákladní automobil, autobus a traktor.

Autoškola, standardní a individuální výcvik (rychlokurz)

Autoškola, výcvik: -řidičské oprávnění na skupiny A, B, C, D, T, E -školení-řidiči referentských vozidel, řidiči z povolání, přezkoušení řidičů pro vydání Osvědčení profesní způsobilosti řidiče, ADR -kondiční jízdy. Provozovna: -Moravský Krumlov, Masarykovo náměstí 28 -Znojemská 803, Hrušovany nad Jevišovkou.

Navštivte autorizovaný autosalon značek Peugeot a Ford v Havířově - Prostřední Suché nedaleko Orlové v okrese Karviná, kde si vyberete z nových i ojetých aut včetně vícemístných dodávek. Autosalon zajistí komplexní záruční a pozáruční servis. Provoz autopůjčovny.

Autosalon AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě a v Havířově se zaměřuje na autorizovaný prodej, servis a opravy vozů značek PEUGEOT, FORD a CITROËN včetně prodeje ojetých aut. V areálu firmy je zřízeno největší centrum užitkových vozů Peugeot Professional na severní Moravě. Dále provozují autopůjčovnu, autoškolu a ruční myčku vozidel.

Autoškola. -výcvik pro získání řidičského oprávnění: -řidičské průkazy skupiny B -možnost platby na splátky -délka kurzu cca 8-10 týdnů - učebna v centru města -školení řidičů.

Petr Vašat provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, AM, A1, A2, A.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal působí na českém trhu již od roku 1992. Za tuto dobu jsme vyškolili tisíce úspěšných absolventů nejrůznějších kurzů. Našim žákům nabízím možnost získat řidičské oprávnění skupiny B. Uchazeč o řidičské oprávnění sk. B musí být zdravotně způsobilý a dosahovat věkové hranice min. 18 let. Dále také provádíme ...

Autoškola MB Svoboda s.r.o. pomáhá se získáváním řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, T a profesního průkazu.

Kamil Plainer provozuje autoškolu pro zájemce o získání řidičského oprávnění.

Autoškola: -školení řidičů -skupiny M, A, B, T, C, D -kondiční jízdy -školení řidičů, referentů. Vozový park: -Seat Leon 1, 4 -Škoda Octavia -Volkswagen Golf -Skupina AM, A1 Yamaha 125 SR -Skupina A do 25 kW Cagiva River 350 -Skupina A nad 25 kW Cagiva Canyon 600 -Výcvik pro skupinu C probíhá na vozidle IFA, pro skupinu D na ...

Lenka Pokorná provozuje autoškolu se zaměřením na pomoc při získávání řidičského oprávnění skupiny B.

Renata Chadimová provozuje autoškolu s klasickými a kondičními jízdami pro získání řidičského oprávnění skupiny B, BC, C, CE, E, DE, D, CD.

Autoškola & Školení řidičů Služby: -výcvik řízení motorových vozidel skupin: AM, A1, A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, T -možnost výběru výcvikového osobního vozidla -provádění praktického výcviku v sobotu i v neděli podle požadavků uchazeče. Dále služby: -školení řidičů tzv. profesionálů podle platné právní úpravy -povinné školení řidičů tzv. ...

Radim Ondrůj provozuje autoškolu: - kondiční jízdy - školení řidičů - vrácení ŘP

Autoškola. Služby: -výuka pro získání řídičského oprávnění pro skupiny B - jízdy vozem Kia CEE’D - zkouška pro vrácení řidičského průkazu. Kondiční jízdy.