Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola: -výcvik pro skupiny AM, A1, A, B, C, D, E a T -školení řidičů z povolání: profesní průkaz a referentské školení -organizujeme vrácení řidičského průkazu -kondiční jízdy.

Naše autoškola nabízí kvalitní teoretickou i praktickou výuku, naučíte se teorii aplikovat v praxi. Řidičské oprávnění sk. B. Kondiční jízdy, vrácení ŘP.

Služby: -autoškola -řidičská opravnění sk. A, B, C, T a E pro nákladní i osobní vozidla.

Autoškola: - výuka všech skupin - profesní školení řidičů.

Služby: -výcvik všech skupin ŘP -školení řidičů i mezinárodní přepravy.

Dodávka, prodej: -autobaterie AKUMA, VARTA. Služby: -autoškola -skupiny A, B, C, T + E.

Autoškola: -školení řidičů vozidel s maximální povolenou hmotností do 3, 5 t.

Autoškola: -řidičské oprávnění pro skupiny A, B, C, C+E, T, B+E -školení řidičů a referentů -profesní školení.

Autoškola: -nabídka kurzů pro získání řidičského průkazu všech skupin -školení a přezkoušení řidičů -kondiční jízdy.

Služby: -autoškola -výcvik na skupiny A, B, E v kurzech i individuálně -možnost splátek -školení řidičů -kondiční jízdy.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o získání ŘP všech skupin -kondiční jízdy pro držitele ŘP všech skupin -kurzy bezpečné jízdy -školení řidičů referentů -školení řidičů profesionálů. Služby: -asistenční pomoc pro všechny druhy motorových vozidel, jejich přívěsů a návěsů.

Prodej: - sportovní potřeby - lyže, boty, snowboardy - kola, cyklodoplňky. Půjčovna: - lyže, snowboardy, oblečení, - kola, cyklovozíky, brusle, skákací boty. Skiservis Služby: - autoškola.

Služby: -autoškola -školení řidičů.

Autoškola: -výcvik řidičů skupin AM, A1, A, B -studijní materiály a jedna jízda ZDARMA -kondiční jízdy -individuální přístup.

Autoškola: -kurzy k získání řidičského oprávnění -referentské školení -školení a přezkoušení profesionálních řidičů.