Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola: výcvik, výuka M, A, B, C -školení řidičů -jízdy zahajovány z místa bydliště -učebna+cvičiště.

Autoškola - skupina B, A18, A21, A1, AM Poskytujeme školení řidičů. Realizuji kondiční jízdy.

Autoškola - výuka a výcvik pro řidičský průkaz skupiny B (osobní automobil do 3, 5 tuny). Kondiční jízdy a zajištění přezkoušení z odborné způsobilosti za účelem vrácení řidičského průkazu. -nejlevnější autoškola v Brně pro řidičský průkaz skupiny B.

Autoškola. Služby: -školení řidičů. -kondiční jízdy. Provozovna: Moravské Bránice, Nádražní 237

Autoškola. Výuka a výcvik pro získání řidičského oprávnění skupin B, AM, A1, Aso, A, B+E, C, C+E a D. Kondiční jízdy. Při praktických jízdách projíždíme Brno a Tišnov křížem krážem. Slevy pro studenty, možnost splátek, zkouška v Brně nebo Tišnově, učebnice zdarma. Další pojmy: -řidičský průkaz na motocykly -řidičák -praktický výcvik.

Autoškola: -výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, E -školení řidičů -referentská vozidla -profesionální řidiči.

Autoškola: -výuka řízení na osobní automobil, motocykly, nákladní automobil, autobusy.

Autoškola: -výuka řízení na osobní automobil, motocykly, nákladní automobil, autobusy.

Autoškola: -možnost získání řidičského oprávnění skupiny B -nabízím kondiční jízdy pro žadatele již získané skupiny B -možnost získání řidičského oprávnění skupiny AM automaticky se skupinou B.

Autoškola: -výcvik skupin AM, A1, A, B, C, D, E, T -kurzovné na splátky -školení řidičů.

Autoškola -výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny A, B, C, D, E -školení řidičů referentský, profesionál -kondiční jízdy, jízda -referentská vozidla, vozidlo -profesionální řidiči -výuka teorie i praxe podle časových možností klienta -výuka a výcvik dětí ZŠ na pojízdném dopravním hřišti.

ŘIDIČÁK U NÁS V POHODĚ, RYCHLE A ZA DOBROU CENU! Autoškola v centru Brna. Připravuje žadatele o řidičský průkaz již od roku 2000 a patří tak k nejdéle fungujícím autoškolám v Brně. Služby: -teoretická příprava -školení řidičů referentů -uplatnění pravidel přímo v silničním provozu -řidičák skupiny A, B, C -profesní průkazy -kurz ...

Autoškola -akreditované školící středisko -všechny skupiny. -řidičský průkaz -kondiční jízdy -školení řidičů -vrácení řidičského průkazu.

Provoz autoškoly. Školení řidičů skupin B, C, D s následným přezkoušením pro profesní osvědčení, kondiční jízdy.

Služby: -autoškola -výuka a příprava ve skupinách řidičského oprávnění: -B, AM, A1, A18, A/21.

Školící středisko a autoškola – Ladislav Polák -profesní školení řidičů: -profesní školení řidičů skupin C, D, -provádíme školení řidičů referentů, -výcvik v řízení skupin B, C, C+E, D. Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy a další zemní práce se stroji: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozer T-130, šířka radlice 3, 2 m.

Autoškola. - výcvik pro skupinu B -kondiční jízdy řidičů skupiny B -školení řidičů referentských vozidel.

Autoškola. Výcvik řidičů skupin A a B.