Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola - výuka řízení a získání oprávnění řídit osobní automobil nebo motocykl.

Autoškola. Služby: - výcvik k získání řidičského oprávnění na skupiny A, B, C, E, T, D - školení řidičů z povolání - školení řidičů referentských vozidel - kondiční jízdy. Praktický výcvik je prováděn: - vozidla Peugeot 206, Peugeot 307 - motocykly Honda 125-Varadero, Honda 500, Honda 600 CBF - nákladní automobil IVECO ...

Autoškola : Výcvik všech skupin ŘO - AM, A1, A, B, BE, C, CE, D, DE, T. Kondiční jízdy. Školení řidičů : Akreditované školící středisko pro školení profi řidičů, školení řidičů referentů. Poskytujeme studentské, skupinové a věrnostní slevy.

Autoškola: - získání řidičského oprávnění všech skupin - školení řidičů, včetně mezinárodní přepravy, referentských vozidel - akreditované školící středisko.

Autoškola - výuka řízení vozidel (A, B, C, D, T a školení řidičů). Řemesla, služby - tesařské práce - zahradní domy, pergoly.

Autoškola - výcvik řidičů skupiny B - zdokonalovací jízdy - výcvik k získání odborné způsobilosti.

Autoškola - školení řidičů - výcvik řízení vozidel.

Autoškola - motoškola: - výcviky skupiny B, AM, A1, A2, A + kombinace těchto skupin. Dosavadní činnost je zcela beznehodová se zaměřením na bezpečnou defenzívní jízdu a kvalitní výcvik žáka. Zajistíme i realizaci leteckého výcviku Pilot private licence (A) aj., nabízíme i vyhlídkové lety. Vše z letiště Přerov ve firmě pana Petra Navrátila, ...

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Autoškola -výcvik skupin AM, A1, A2, A, B - školení řidičů referentských vozidel.

Naše autoškola se zabývá výukou a výcvikem k získání řidičského oprávnění pro skupiny B, C a CE v Olomouci a blízkém okolí. Výuka probíhá ve vlastní učebně, na trenažerech a ve výcvikovém vozidle. Zajišťujeme také kondiční jízdy. Poskytujeme slevu na kondiční jízdy v Olomouci slevu pro páry a skupiny. Získat řidičák není snadné, ale u nás pro to ...

Autoškola výuka výcvik skupin A, B, C, CE, T, D, DE. Školící středisko řidičů: - profesní průkaz - školení vysokozdvižných vozíků - školení řidičů referentů - kondiční hodiny.

Autoškola: - všechny skupiny - kondiční jízdy - školící centrum - psychologická laboratoř pro řidiče.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Autoškola. Autobusová doprava. Nákladní autodoprava. Pobočky: Dopravní hřiště, autocvičiště a učebna, Sázavská 7a, Zábřeh. Provozovna Šumperk, Bulharská 3, Šumperk.

Autoškola: - osobní automobily - školení řidičů.