Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola. učebna: Zlín Náměstí Práce 2512 Interhotel Moskva 9. patro dveře č. 914

Autoškola Burian Zlín: -zajišťuje výuku a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění skupiny B, zdokonalování odborné způsobilosti řidičů a kondiční jízdy.

Autoškola, výuka a výcvik skupiny B, kondiční jízdy

AUTOŠKOLA - výuka a výcvik: -k získání řidičského oprávnění pro řízení mopedů, motocyklů, osobních a nákladních vozidel. Služby: -školení zaměstnanců referenstkých vozidel -kondiční jízdy. HASÍCÍ TECHNIKA Kontrola, servis, prodej: -hasicí přístroje -požární vodovody (hydranty). Služby: -poradenství v oblasti požární ochrany ...

Autoškola: -výuka, výcvik k získání řidičského oprávnění skupiny: -AM, A1, A, B, C, C+E -školení -kondiční jízdy.

Autoškola. Výuka, výcvik řidičů: - skupiny A, B, C, E, D.-

Služby: -standardní výcvik: -osobní automobil -motocykl -nákladní automobil -kondiční jízdy -vrácení řidičského oprávnění -pravidelné školení.

Získání řidického oprávnění. Kondiční jízdy. Vracení řidičáku.

Autoškola. Provozovny: - Zámecká 66, Valašské Meziříčí - Hasičský dům, Kelč.

Autoškola. Služby: - výuka a výcvik řidičů (řidičské oprávnění skupin AM, A1, A, B) - kondiční jízdy - školení řidičů.

Autoškola. Výuka,výcvik: -řidičské oprávnění pro skupinu B -kondiční jízdy -školení a přezkoušení podle zákona č. 247/2000 Sb. -školení řidičů referenské.

Autoškola - výcvik skupin B - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - vrácení řidičského oprávnění po odebrání 12ti bodů nebo soudem

Autoškola - skupiny A - D - akreditované školící středisko Reklamní činnost Marketing

Nabídka kurzů k získání řidičského průkazu na automobil. -každému klientovi věnujeme speciální pozornost. -praktická výuka zahrnuje příjezd pro klienta domů a odvoz klienta. -teoretická výuka probíhá dle domluvy klienta a instruktora společnými konzultacemi a samostudiem.

Autoškola. Výcvik,výuka,kurzy: -získání řidičského průkazu sk.B. Kontaktní místo autoškoly: -Hluk,sportovní hala.

Klempířské práce Autoškola Autodoprava - i nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - do 3,5t Stavební práce Zámečnické práce Školící centrum

Autoškola. E-mail: abc.autoskola@seznam.cz . Výuka,výcvik: -řidiči pro skupiny: -AM,A1,A do 25kW,A nad 25kW -B,B+E,C,C+E,D. Služby: -kondiční jízdy -školení a přezkoušení podle zákona č. 247/2000 Sb. -školení řidičů referenské. Autoumývárna,myčka,umývání: -ruční mytí automobilů tel.: 606336830.