Nákladní doprava zajišťuje rozvoz zboží po celé České republice, k čemuž jsou nutné nástavby nákladních motorových vozidel. Chladírenské, mrazírenské, valníkové, sklápěcí, skříňové či TV přenosové nástavby je možné zrealizovat takřka na každý nákladní vůz.

Výroba, servis: - automobilové přepravníky krmných směsí, naskladňovacích vleků a dmychadel.

Autorizovaný prodej vozů, doplňků, náhradních dílů a autorizované servisní středisko vozidel AMC GAZ, UAZ, ARO, HONKER a LUBLIN.

Hasičská hasicí mobilní technika, opravy, rekonstrukce, výroba hasící techniky Firma provádí opravy, rekonstrukce a výrobu cisternových automobilních stříkaček CAS, technických automobilů a dopravních automobilů, Rychlých zásahových aut a speciálních hasicích automobilů v provedení PHA, PLHA, PRHA, KHA, výroba a montáž zásuvkových systémů, ...

Prodej ojetých nákladních automobilů.

Opravy - hlavy válců spalovacích motorů osobních automobilů a užitkových vozů přibližně do velikosti AVIA Opravy - hlavy válců spalovacích motorů užitkových vozů přibližně do velikosti AVIA Opravy - hlavy válců spalovacích motorů osobních automobilů

Prodej, záruční a pozáruční servis: - automobily AVIA.

Dodavatel stavebně dopravní techniky a užitkových nákladních vozidel.

Výroba, zhotovení, montáže: - okrasná oplocení - zahradní brány - okrasné a bezpečnostní mříže - vrata křídlová i pojezdová - schodiště přímá i točitá - výlohy obchodů - dílenský nábytek - ponky, skříně - zábradlí, balkony, lodžie - okrasná a koupací jezírka - vybavení dětských hřišť - obecní mobiliář. Oprava: ...

Půjčovna a pronájem: -osobní auta(Felicie, Favorit) -nákladní auta -příprava na STK, provedení STK. Nákladní doprava do 3 tun*.

Prodej - náhradní díly pro nástavby - přídavná vzduchová pérování Montáž - přídavná vzduchová pérováníopravy - skříňové a valníkové nástavby Výroba - skříňové a valníkové nástavby Servis a opravy - skříňové a valníkové nástavby

Servis vozidel Tatra. Opravy a prodej náhradních dílů nákladních vozidel Tatra. Po dohodě opravujeme také nákladní vozidla jiných značek.

Autorizovaný prodej nákladních vozů Man, návěsové techniky Krone, Stas, Benalu, Menci a dalších značek.

Prodej - náhradní díly na vozy vozy MULTICAR, IVECO Autorizovaný prodej - vozy MULTICAR, IVECO Autorizovaný servis - nákladní vozidla PRAGA, IVECO, MULTICARservis - nákladní a dodávkové vozy - převodovky ZFopravy - retardéry VOITH

Autorizovaný prodej vozů Mercedes-Benz, osobních, užitkových i nákladních automobilů, nových i ojetých. Nabídka záručního i pozáručního servisu. Prodej originálních náhradních dílů, příslušenství a doplňků k automobilům Mercedes-Benz.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Nabízíme: - kompletní sortiment cisteren na přepravu pohonných hmot a fekálních cisteren pro sání a výtlak i hrubých kalů ve všech modifikacích.

Nabízím: - kompletní nástavby vozidel, - systémová řešení šitá na míru Vašim potřebám. V úzké spolupráci s vývojovými odděleními automobilek vyvíjíme naši produktovou paletu tak, abychom optimálně vzájemně přizpůsobili vozidla a nástavby.

Nákladní doprava. Likvidace stavebních odpadů. Výroba, prodej: - stavební recykláty.

Autodoprava. Dovozu nákladních automobilů ze zahraničí.

Autorizovaný dealer nákladních vozů Tatra.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Firma je autorizovaným zastoupením RENAULT TRUCKS. Prodej, servis, leasing užitkových a nákladních vozů RENAULT. Prodej ojeté vozy. Dále nabízíme výběr ze širokého sortimentu užitkových a speciálních nástaveb: -valníky -skříně, izotermické skříně -sklápěče -nosiče kontejnerů -autojeřáby -komunální nástavby -přepravníky aut.