Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.

Společnost Pejas s.r.o. je pneuservis, autopůjčovna s pronájmem obytných vozů. Také provádíme ruční mytí aut. Zaměřujeme se na tuzemskou autodopravu, disponujeme vlastním vozovým parkem.

AUTA BOREK a.s.je autorizovaný prodejce značek Renault a Dacia. K těmto značkám Vám poskytujeme i servis (možno i on-line objednání). Nabízíme prodej nových a ojetých automobilů, ke kterým Vám můžeme nabídnout i několik variant leasingů. Pojištění a zápis do evidence lze sjednat přímo u nás. Možnost odkupu Vašeho starého auta na ...

Rudolf Zacpal se zaměřuje na ruční čištění automobilů, keramickou ochranu laku a renovaci světel.

Petr Pýcha se zaměřuje na ruční mytí vozidel, detailing a ochranu laku.

Autoklempírna Autolakovna Výměna - autoskla Autoservis - příprava na STK kompletní služby spojené s údržbou a servisem vozů - kompletní opravy vozů všech značek - kompletní mechanické opravy - sezónní prohlídky automobilů - vyřízení opravy na pojišťovně Pneuservis Ruční čistění a mytí - automobily Odtahová služba Dovoz ...

Služby: - tónování skel a autoskel, autosklo: - autofolie Winfol, Nano, ASWF, SunTek - péče o automobily - suché čištění interiéru - ruční mytí vozů - 3D folie na karoserie - folie - interierové, exterierové: - protisluneční - bezpečnostní - tepelně izolační - anti UV - folie na plasty.

Čištění koberců a čalounění - čištění interiérů aut i u zákazníka, mytí oken, prodej vysavačů na celý život zn. Lindhaus.

Služby: -autoservis, autoopravna. -výměna autoskel. -plnění autoklimatizace. -odtah vozidel. -čištění interiéru vozidel. Maloobchod, prodej: -náhradní díly pro automobily. -autodíly. -náhradní díly BMW. Dovoz a prodej ojetých automobilů BMW.

Jana Šprynarová se zaměřuje na čištění vozidel a drobné stavební a zahradnické práce.

Petr Vyroubal se zaměřuje na renovace automobilů, laku, keramické ochrany, ochranné fólie, čištění interiérů a exteriérů a na péči o veterány.

WAN Servis, s.r.o. provozuje mycí linku a čerpací stanici.

FleetService s.r.o. se zaměřuje na servis osobních automobilů, lakýrnické, mechanické a karosářské práce a mytí vozidel.

Mycí centrum VYTÁSEK s.r.o. provozuje mycí centrum pro osobní a nákladní automobily a autobusy.

Autoservis. Pneuservis. Mytí a čištění (interiéry vozů).

Suché čištění interiérů vozidel Ruční mytí s použitím NANO přípravků, vosků Prodej a instalace systémů pro ochranu vozu a dohled nad vozovým parkem - GPS sledování vozidel, elektronická kniha jízd, dohled nad zaměstnanci

Dovoz a prodej osobních vozů z Itálie. Samoobslužné mytí, ruční mytí automobilu. Čištění interiéru ozonem.

Služby: - ruční mytí osobních automobilů - čištění interiérů vozů.

Autoservis: - mechanické opravy - údržba a prohlídky dle servisního plánu - diagnostiku závad, geometrie - opravy autoelektriky - zajištění měření emisí - příprava a zajištění STK - montáž tažného zařízení - plnění, servis a proplach klimatizace Odtahová služba Mytí vozu a čištění interiéru. Pneuservis. Prodej, výměna, ...

Služby: -mezinárodní doprava -mycí linka -servis pro nákladní automobily

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

TD Cars s.r.o. provozuje pneuservis a autoservis, provádí čištění interiérů a exteriérů vozidel, lakování a dovoz a prodej aut.

Čištění intirérů vozů hloubkovou technikou kosmetikou - čištění stropů, pantů dvěří, vyčištění a ošetření plastů - mytí karosérií disků - voskování Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce (v kancelářích) Výměna - autoskla (stavební stroje) Výměna - autoskla (u zemědělských strojů)

Půjčovna: - stavební nářadí - přívěsné vozíky - s rampou, bez rampy, s plachtou, motovan - párty stany - mobilní stany 3x3m, 3x4, 5m, 3x6m - zahradní udírny - grily na selata, prasetoče. Čištění interiérů osobních aut. Mytí vozidel, dodávek. Pneuservis. Prodej: - propan butan láhve.

Mytí a čištění vozidel. Mycí boxy v provozu nonstop, ruční čištění aut. Možnost ručního čištění aut i o víkendu.

Michal Wehrenberg se zaměřuje na prodej, výkup, financování, pojištění a čištění osobních vozidel.