Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
KP Pneuservis, autoservis provádí autodiagnostiku, laserovou geometrii, prodává náhradní autodíly, zajistí Vám půjčení náhradního vozidla.

Bazar, autobazar, prodej: -osobní automobily, auta* -náhradní díly. Služby: -odtahová, nonstop. -úvěry bez ručitele -leasing -zpětný leasing -uvěry.

Autorizovaný prodej: -značky LOCTICE a TEROSON -značky PETRO - Canada, Americol a BG Služby: -technické poradenství v oblasti lepení, mazání -kompletní dodávky sortimentu výše uvedených firem. Výroba: -ručně sekané pilníky, rašple.

Pneuservis, pneubazar osobní, dodávkové automobily. Prodej, výkup: -použité pneumatiky, ocelové disky, Alu kol -nové zimní, letní pneumatiky, disky -duše na osobní a dodávková auta -Alu kol s příslušenství Opravy: -přezutí pneumatik -pneumatiky, duše -pískování disků -šrouby a matice na kola -ozdobné kryty kol -klíče na ...

Služby: -spedice, expresní a kurýrní přepravy -zasilatelství -návěsy, sklápěcí vozidla -vozidla 1, 5 tuny do 6 tun -skříňové a plachtové dodávky -skladování -spedice. Prodej, montáž: -tažné zařízení.

Výroba, dodávky: - výrobky pro automobilový průmysl a stavebnictví: - vysekávané a nasekávané ploché díly - řezané díly - lité díly ze studené PUR pěny - těsnící pásky - izolační hadice - prvky interiéru vozidel - nanášení a prodej lepidel.

Výkup - autodíly - vozidla - vraky na náhradní díly Prodej - náhradní díly včetně zajištění montáže Autoservis - příprava vozidel na STK - opravy automobilů - možnost montáže všech náhradních dílů Pneuservis Autovrakoviště - ekologická likvidace aut Odtahová služba NON - ...

Prodej, servis: -auto-moto -autodoplňky -příslušenství. Autopůjčovna. Autobazar.

Prodej použitých autodílů. - náhradní díly

Výroba: - plastové výrobky pro automobilový průmysl.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly-traktory ZETOR, rotační sekačky a lišty, sekačky, rozmetadla chlévské mrvy, traktorové přívěsy, stájová mechanizace, fekály -malá mechanizace-malotraktory AGT, přípojná zařízení za malotraktory -traktory ZETOR, ZTS, AGT -zemědělská technika -autopříslušenství-ložiska, gufera, manžety, kroužky, ...

Radoslav Sirotek provozuje pneuservis a prodává pneumatiky a náhradní díly na automobily.

Autorizovaný prodejce, servis vozů Fiat. Prodej: - vozy FIAT - náhradní díly - originální i neoriginální - autodoplňky. Servis vozidel. Půjčovna vozidel: - osobní i užitkové vozy.

Výroba a vývoj: -vstřikovací jednotky pro dieselové motory -vstřikovací čerpadla typ COMMON RAIL -součásti (díly) motorových vozidel (pro automobilový průmysl).

Prodej přívěsů, přepravníků a vozíků do 3, 5 tuny - valníky, skříně, autovky, sklopky, na koně a hospodářská zvířata. Prodej krmiv pro domácí a hospodářská zvířata. Ubytování v jedno až pěti lůžkových pokojích, kapacita 30 lůžek u Prostějova. Přeprava koní po celé Evropě - trénink, chov, ustájení koní.

Repase vstřikovačů pro osobní, nákladní automobily - BOSCH, Delphi, Denso, VDO/Continental. Repasujeme dle platných standardů společnosti BOSCH. sídlo -Lípa 232

Společnost TOBA Plus, s.r.o. Vizovice je dodavatelem řetězů, akumulátorů, maziv, gufera, ložisek a jejich příslušenství pro strojírenství. Prodáváme produkty výrobců jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE a jsme jejich autorizovanými distributory pro ČR. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej, zásilková služba: -řemenů - řemeny ...

Činnost: -auto - moto bazar, -autoservis, -pneuservis, -půjčovna přívěsných vozíků, -odtahová služba, -prodej náhradních dílů.

Karosářské práce, dodávka a prodej náhradních dílů, lakování, výměna autoskla Autoservis - dodávkové vozy všech značek - generální opravy motorů (hlavy) - diagnostika řídících jednotek - pozáruční prohlídky (výměna olejů, filtrů, ...) - seřízení světlometů - příprava STK a emise - opravy náprav, brzd - zajištění ...

Prodej nových autodílu a prodej / nákup použitých náhradních automobilových dílů. Autovrakoviště.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Autovrakoviště Škoda Macák Chomutov - Hrušovany. Náhradní díly na vozidla značky Škoda. Nabídka prodeje a výkupu autodílů na vozy Škoda. Dále provozujeme vrakoviště a zajistíme eko likvidaci vozidel, výkup havarovaných vozidel Škoda, opravy a servis vozů Škoda

Firma SLOMAK spol. s r.o. se zabývá prodejem náhradních dílů LIAZ, Tatra, Avia. Naše firma sídlí v obci Sazovice nedaleko Zlína. Zajišťujeme prodej, servis i výměnu autoagregátů na vozy, auta a traktory Liaz, Tatra, Avia, Karosa a na návěsy a přívěsy. Opravíme hydraulické zvedáky, autoagregáty Liaz, Tatra, Avia, Karosa. Také je možný prodej a ...