AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -filtry pro osobní automobily -filtry pro nákladní automobily, zemědělské stroje, lesnické stroje -autodoplňky.

Autoservis: -opravy, servis osobních automobilů -příprava vozidel na STK. Služby: -odtahová služba -autodoprava -pronájem autojeřábů.

Prodej: -části podvozku -rzdová soustava -motorové díly -karosářské díly -výfukové systémy -zapalovací a elektrické části -autopříslušenství -autokosmetika -tmely a lepidla -maziva a aditiva -nemrznoucí směsi -diagnostika a vybavení servisů -originální autodíly.

Autoopravna: -nákladní automobily -autobusy -servis BUS, LKW, ARGO -GO motorů, převodovek, diferenciálů -GO autobusů KAROSA -diesel servis MOTORPAL, BOSCH -servis retardérů Telma, VOITH -servis topení a klimatizace ebasto -opravy a výměna čelních skel -prodej náhradních dílů.

Prodej a opravy: -turbodmychadla pro všechny typy vozidel.

Prodej, leasing i na protiúčet, záruční i pozáruční servis: -automobily ŠKODA -automobily Citroën -automobily Hyundai. Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství. Služby: -autopůjčovna -autobazar -odtahová služba nonstop -opravy karoserií včetně laku -nástřik podvozku a dutin -měření emisí -karosářské práce ...

Autovrakoviště, vrakoviště: -použité i nové náhradní díly-ND Škoda, Fiat, Opel, Citroen, Ford a dodávkové vozy -prodej tažných zařízení na všechny typy automobilů -výkup havarovaných či jinak poškozených automobilů -provádíme ekologické likvidace autovraků -autodíly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -náhradní díly-ND na automobily -výfuky včetně montáže -světla -čepy -brzdové díly -lité disky-litá kola -filtry, oleje -karosářské díly.

Autodílna. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily -karosářské práce -dodání a opravy výfuky WALKER, BOSAL -prodej, montáž tažných zařízení BRINK -příprava a zajištění vozidel na STK. Stříkání a ošetření karosérie spodní část.

Prodej: -autodíly na všechny typy osobních automobilů -náhradní díly -autoskla -karosářské díly.

Prodej: -autodoplňky -tuning -sportovní úprava vozidel.

Výroba: -autoelektronika -elektronické součástky -tlumivky pro stejnosměrné motory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly - ND všechny typy osobních a užitkových automobilů -provozní kapaliny -autochemie. Hlavní sídlo: -Vodňany, Zeyerovy sady 46, tel.:383382812, 721379880.

Služby: -autodoprava. Prodej: -náhradní díly na automobily.

Zabezpečení vozidel: -autoalarmy -imobilizéry -pagery, GSM pagery. -prodej, montáž, servis. Auto hifi: -autorádia -reproduktory, subwoofery -zesilovače -multimédia -satelitní navigace -prodej, montáž, servis. Komfort pro Váš vůz*: -centrální zamykání -dálková ovládání -elektrická okna -hande free sady -prodej, ...

Služby: -přestavby vozidel české výroby na LPG -měření emisí -montáž závěsných zařízení.

Autobazar. Prodej: -ojeté automobily -výkup za hotové -prodej na plátky i na leasing -díly na vozy ŠKODA -autopříslušenství.

Služby: -servis a prodej autobaterií.

Prodej, montáž: -tažná zařízení na vozidla všech značek -doplňky a příslušenství -střešní nosiče -nosiče jízdních kol -TUNING -autokosmetika, koberce. Prodej: -náhradní díly na osobní vozidla všech značek -náhradní díly na motocykly -motorové a převodové oleje. Služby: -opravy a servis automobilů -příprava a provedení ...

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Služby: -autokarosářské práce, rovnání na rovnacím rámu -pneuservis, veškeré pneu -zajištění lakování -prodej dílů a autodoplňků -drobné mechanické opravy -prodej, výměna a opravy čelních skel.

Maloobchod, prodej: -autodoplňky -náhradní díly na automobily.

Výroba, prodej: -tlumící a interiérové díly pro automobilový průmysl.

Autoservis všech značek vozů -výměna autoskel -diagnostika vozidel -klempířské a lakýrnické práce -prodej náhradních dílů