AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Firma 4x4 US CAR SERVICE s.r.o. se sídlem v okrese Strakonice nabízí profesionální služby v oblasti amerických automobilů a offroadů. V rámci naší činnosti se zaměřujeme především na servis a údržbu všech US automobilů a také na prodej a dovoz náhradních dílů. Dále nabízíme kompletní opravy a repase náhrad, offroad servis a údržbu vozidel, dovoz ...

Taxislužba Pavel Vojík má dlouholetou tradici a je založena na kvalitním přepravním servisu. Naši prioritní službou je přeprava osob, včetně transferů na evropské letiště, různé kulturní a sportovní akce. Dále jsme schopni zajistit kurýrní služby a také stěhování. Naší snahou je poskytovat kvalitní taxi služby za příznivou cenu pro co nejširší ...

Společnost IMG AUTOMOTIVE s.r.o. se zabývá výrobou náhradních dílů a příslušenství pro automobily. Vyrábíme interiérové díly pro VW koncern, BMW, Mercedes, Renault. Sídlíme na adrese Průmyslová 798, Planá nad Lužnicí. Naše výrobní závody naleznete v České Lípě a Banticích.

Prodej: - přívěsné vozíky AGADOS - tažné zařízení pro osobní, užitková a nákladní vozidla všech značek. Naše služby poskytujeme především na celém území jihu Čech a jihozápadní Moravy.

Společnost PAUKNER spol.s r.o. je autorizovaný servis automobilky Mitsubishi. Provádíme kalkulace cen dle časových norem výrobce a ceníku servisních kontrol. V našem servisu naleznete pouze vysoce proškolený personál Autorizovaných opravců Mitsubishi. U nás si můžete servisní práce objednat i přes internet Také prodáváme náhradní díly ...

Prodej, e-shop: - náhradní díly na vůz GAZ Gazelle

Společnost MACH MOTORS s.r.o. se specializuje na prodej nových i ojetých vozů značky BMW nebo luxusních a sportovních automobilů. Tuto činnosti provozujeme již od roku 1992 v Českých Budějovicích. Máme více jak 1000 spokojených zákazníků nejen v České republice, ale i v zahraničí. BMW dovážíme ve všech typových řadách 1, 3, 5, 6, 7, 8, Z, X i ...

Dovoz - zánovní osobní vozy BMW Prodej - náhradní díly Dovoz, prodej - nové osobní vozy BMW Servis - osobní vozy BMW

Prodej, půjčovna, bazar, servis: - sportovní potřeby - jízdní kola - lyže - autoboxy, cyklonosiče. Broušení bruslí. Prodej, půjčovna, montáž, servis: - CB radiostanice, vysílačky.

Výroba: - doplňky pro motocykly, čtyřkolky, off-roady - řidítka, opěrky pro spolujezdce, padáky, výfuky - pro tuning vyrábíme stabilizátory pro zvýšení tuhosti karoserie, díly pro sání, držáky - sedadla pro motocykly. Zámečnictví, výroba: - ploty, brány a branky, zábradlí, schody, dvířka a poklopy, komínové stříšky.

Služby: - autobazar - autoservis - pneuservis - autopůjčovna - odtahová služba

Výroba, prodej: -elektronické součástky a zařízení - rezistory, tlumivky, optoelektronické prvky - elektronické moduly -díly pro motorová vozidla -zapalovací kabely, zapalovací cívky, automobilové pojistky a žárovky .

Kovovýroba: -náhradní díly na osobní automobily -plechové dílce pro automobilky -dveřní rámy pro automobily -nosníky přístrojových desek -sloupky, vodicí lišty a střešní lišty -držáky nárazníků.

Prodej, e-shop: - maziva, oleje - chladící a obráběcí emulze - speciální průmyslové kapaliny - nemrznoucí směsi - odmašťovadla - čistící prostředky

Prodej, servis: -autobaterie -zastoupení VARTA.

Záruční i pozáruční opravy a servis vozidel IVECO, prodej ojetých vozidel IVECO a prodej náhradních dílů IVECO. Služby: - pozáruční opravy a servis vozidel IVECO - prodej ojetých vozidel IVECO - prodej náhradních dílů IVECO.

Autovrakoviště: - výkup autodílů i celých aut - široký výběr nových i použitých náhradních dílů na osobní i užitková vozidla - likvidace vozidel - pneuservis, prodej použitých i nových pneumatik a disků.

Prodej - potřeby pro motocross Výroba - výfuky

Jsme firma v Českých Budějovicích, která se zabývá opravami plastových částí automobilů, motocyklů a například zahradního nábytku apod. Oprava takové plastové části je mnohem jednodušší a hlavně levnější, než koupit celý díl a nechat jej vyměnit. Svařujeme: plastové nárazníky, světlomety, plastové části chladičů, zahradní nábytek a další.

odtahová služba nonstop, půjčovna přívěsů, karavanů, dovoz vozidel na zakázku

Porsche České Budějovice je autorizovaným prodejcem a servisem pro značky Volkswagen, Škoda, Audi, Volkswagen užitkové vozy a ojeté vozy všech značek v programu Das Welt Auto, kde naleznete více jak 100 ojetých vozů všech značek s ověřenou garancí a kvalitou. V nabídce nových, skladových vozů naleznete: - Volkswagen - e-up!, up!, Polo, Polo ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů a příslušenství na vozidla české výroby značek LIAZ, KAROSA, TATRA, AVIA všech typů a provedení.

Naše společnost UNIWELL CZ s.r.o. sídlící ve Zdíkově se zabývá výrobou kvalitních systémů ochrany kabelových svazků, vedení kapalin a plynů v plastových trubkách pro automobilový, strojírenský a spotřební průmysl. Výroba: - ochranné kabely a trubky - vlnité a hladké hadice z PUR, PVC, PP, LDPE - funkční systémy - komplety - ...

Autoservis - servis a opravy motorových vozidel - servis autoklimatizací - montáž tažných zařízení - mechanické práce.