AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autorizovaný dealer firmy FUCHS, prodej: -motorové oleje FUCHS TITAN MC -maziva pro mobilní techniku FUCHS TITAN -maziva pro motocykly SILKOLENE -maziva pro zpracování kovu ECOCUT ECOCOOL, RENOFORM -průmyslové čistící prostředky RENOCLEAN -maziva pro průmysl -konzervační prostředky ANTICORIT -průmyslové oleje RENOLIN ...

Společnost HYUNDAI – Fischer CZ s.r.o. slavnostně otevřela 3. září 2012 největší autosalon značky HYUNDAI v České Republice s prodejní plochou větší než 650 m2. Dealerství vybudované v rekordně krátkém čase získalo jako první označení HYUNDAI Exclusive Partner. Naše společnost se zavázala všem vlastníkům vozidel této značky poskytovat zcela ...

Společnost JH Autocentrum se zabývá výkupem, prodejem a dovozem kvalitních a prověřených vozů. Další služby: - sjednání pojištění - možnost leasingu či úvěru - dovoz vozů na objednávku - ke každému vozu dáváme doklad o jeho původu - tzv. prověření vozu - ruční mytí aut (interiér i exteriér). Prodej: - náhradních dílů - navigací - ...

Projekce, plánování a vývoj konstrukcí pro automobilový průmysl.

Firma AUTOHAS BECHYNĚ provozuje NONSTOP odtahovou službu pro osobní a dodávková vozidla v rámci celé České republiky i v zahraničí, dále nabízíme služby autoservisu a pneuservisu. Služby: - odtahová služba NON STOP - nonstop odtahovka - odtah osobních automobilů - odtah dodávkových vozidel. Jsme také smluvní odtahová služba pro ...

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - rekuperace - tepelná čerpadla - průmyslové a centrální vysavače

Výroba: - lisování součástek z plechu pro automobilový průmysl - smaltované nádobí: - hrnce, pánve

Montáž pružinových kazet, převážně pro automobilový průmysl, výroba a další opracování lisovaných kovových dílů, tepelné zpracování dílů.

Autopůjčovna - nákladní a dodávkové vozy. Odtahová služba. Autoservis, autoopravna. Autobazar - prodej ojetých aut. Prodej - použité i nové autodíly.

Náhradní díly skútry, motocykly, přívěsné vozíky Levné náhradní díly pro skútry, motocykly, čtyřkolky i přívěsné vozíky vše skladem.

Doprava: -nákladní. Služby: -servis a opravy vozidel -prodej náhradních dílů, pneumatik, pohonných hmot.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na traktory -zahradní a farmářská technika. Pneuservis.

Autoopravna, zajištění STK a emisí, prodej a dovoz automobilů, prodej náhradních dílů.

Prodej, ověřování, servis: -analogových, digitálních tachografů

Prodej - náhradní díly pro automobily Autokarosářské práce Opravy - osobní automobily Pneuservis Odtahová služba Příprava na STK

Výroba plastových dílů pro automobilový průmysl, plastových nádrží pro nákladní automobily a autobusy a plastových díly pro osobní automobily do interiéru.

Strojírenská výroba: -součástky pro osobní a nákladní automobily.

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly na evropské a japonské vozy -karosářské a mechanické díly -střešní nosiče, autoboxy -oleje a maziva, atd. Prodej, servis, výměna: -autoskla všech značek.

Velkoobchod, maloobchod: -skla-osobní, nákladní -auta, autobusy-včetně montáže (skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna-prodej, montáž. Prodej: -autodíly na osobní automobily.

Velkoobchod, maloobchod: -skla -osobní, nákladní automobily -auta, autobusy-včetně montáže(skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna-prodej, montáž. Prodej: -autodíly na osobní automobily.

Prodej, montáž: -výměna a prodej automobilových skel -tónování skel -bezplatná likvidace pojistných událostí -rychlé dodací lhůty. Sídlo firmy: -37001 České Budějovice -Husova 39 -tel.: 385310195

Velkoobchod, maloobchod: -skla-osobní, nákladní -auta, autobusy - včetně montáže(skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna - prodej, montáž. -autodíly na osobní automobily.

Velkoobchod, montáž, servis: -autobaterie-akumulátory -automobilové, motocyklové HAGEN, BANNER TUDOR, EXIDE, AWS*, AKUMA -trakční (pohon) všech druhů -staniční (zálohové zdroje) -nabíječe, usměrňovače -UPS* systémy, střídače.