AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej: - náhradní díly na vozy Mercedes. Prodej použitých i částečně renovovaných náhradních dílů. Autodílna.

Autoservis. Ekologická likvidace autovraků.

Opravy, servis: - motorová vozidla - autoskla - diagnostika vozů. Příprava a přistavení vozidel na STK.

Prodej, montáž: - tažná zařízení na automobily všech značek.

Prodej, opravy: - startéry - alternátory - elektrická zařízení motorových vozidel všech druhů - baterie.

Servis: - automobily všech značek na počkání i na objednání Prodej: - náhradní díly, autodoplňky. Pneuservis: - rychloservis - přezouvání.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Půjčování: - dvouosé vleky. Kovovýroba.

Prodej: -automobilové náhradní díly -autopříslušenství -motocykly Korado, Babetta -autodoplňky, střešní nosiče.

Prodej, distribuce: -náhradní díly na automobily.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily Škoda, Favorit - náhradní díly na motocykly Pionýr, Babeta, Simson - filtry.

Vývoj a výroba: - elektrické komponenty pro automobily.

Autoservis. Opravy, servis, plnění a čištění: -autoklimatizace. Prodej: -náhradní díly autoklimatizací. Služby: -diagnostika motorů -opravy alternátorů a startérů.

Autoservis Morava Autoopravna: - osobní automobily všech značek - měření emisí - diagnostika motorů - montáž mechanického zabezpečení - přestavby vozidel na LPG Prodej, montáž: - tažná zařízení BRINK a BOSAL.

Výroba pro automobilový průmysl. Konstrukce, výroba a prodej: -trubek z nerezové oceli -ocelových trubek do chladicích systémů motorů -ocelových trubek pro vedení ovládání střešních oken osobních automobilů -hliníkových trubek do klimatizací osobních a nákladních automobilů.

Dovoz, import, prodej, distribuce po ČR. -produkty Německé firmy KOCH-CHEMIE GmbH: -výrobky pro ošetřování a čištění automobilů, myček, průmyslových prostor a dílen.

Internetový obchod: - elektronika - domácí spotřebiče - výpočetní technika - kosmetika - drogerie - dům - zahrada - auto - moto - sport - domácí mazlíčci - zdraví - výživa - dětský svět. Výdejní místo: Babíčkova 6, Olomouc.

Prodej, montáž: - osobní, nákladní a autobusová skla. Výroba: - originální autoskla značek AGC a Splintex.

Autorizovaný servis vozů Volkswagen. Škoda, Audi, Seat. Prodej ojetých koncernových vozů na objednávku. Prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Auto-Hobby Uničov Prodej: - náhradní díly a autodoplňky pro osobní vozidla. Odtahová služba. Servis vozidel.

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Autolakýrnické práce: - automobily lakování, míchání barev, plnění sprejů, prodej lak.potřeb a materiálu Mechanické práce: GO motorů, převodovek, vstřik.čerpadel.Brzdy, podvozek. Autoklempířské práce: - kompletní GO karoserií vč. čalounění. Opravy autoskel:lepení, výměny Klimatizace Diagnostika-BMW, Mercedes, Audi, ...

Autobazar Pod holubím vrchem Rapotín Autobazar: - osobní vozy - nákladní vozy - motocykly - přívěsy - karavany. Půjčovna přívěsných vozíků. Výkup za hotové. Prodej a montáž: - tažných zařízení - nových vozíků.

Prodej: -náhradní díly pro osobní, užitková a nákladní vozidla.

HANDS-FREE Prodej, montáž: - hands-free sady do automobilů - mobilní telefony.