AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Prodej přívěsů, přepravníků a vozíků do 3, 5 tuny - valníky, skříně, autovky, sklopky, na koně a hospodářská zvířata. Prodej krmiv pro domácí a hospodářská zvířata. Ubytování v jedno až pěti lůžkových pokojích, kapacita 30 lůžek u Prostějova. Přeprava koní po celé Evropě - trénink, chov, ustájení koní.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

AUTO JOSEF FAJT s.r.o. v Olomouci působí jako autoservis a pneuservis, který je zde pro Vás již od roku 2007. Specializujeme se především na opravy a servis osobních, užitkových i dodávkových vozů značky PEUGEOT a CITROËN. Také provádíme diagnostiku a seřízení geometrie náprav včetně prodeje originálních náhradních dílů i náhradních ...

PONY AUTO trend s.r.o. je výrobce spacích nástaveb a spoilerů značky PONY FANTASY již od roku 1994. PONY AUTO trend s.r.o. vlastní certifikát systému managementu jakosti EN ISO 9001:2008. Naše výrobky jsou známé i pod zkratkou ISM. Výroba, montáž, prodej: - spací nástavby užitkových vozidel, spací kabiny, spací moduly - integrované spací a ...

Autoservis, pneuservis. Prodej náhradních dílů. Montáž zařízení. Servis klimatizace. Dekarbonizace. Prodej střešních nosičů. X tuning.

Firma provozuje autovrakoviště a zajišťuje ekologickou likvidaci osobních i dodávkových vozidel. V rámci služeb realizuje výkup vozů již od 1 000 Kč, odtah zdarma a likvidaci. Také se postará o vystavení protokolu o převzetí a zpětné doručení dokladů. V případě zájmu lze vyřešit také odhlášení vozu na příslušném úřadě. Zakoupit zde můžete ...

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

AUTOAUTO s.r.o. se zaměřuje na provoz autovrakoviště, ekologickou likvidaci vozidel a na prodej náhradních dílů na různé značky automobilů.

Firma se zabývá prodej autobaterií pro maloobchodní a velkoobchodní zákazníky. Dodává baterie pro osobní a nákladní vozidla, zemědělské stroje a invalidní vozíky. Dále provádí: - servisní služby - záruční, pozáruční - ekologickou likvidaci starých akumulátorů - kontrolu dobíjecích soustav.

Výkup motorových vozidel. Prodej ojetých motorových vozidel. Prodej autodoplňků.

Firma se zabývá prodejem profesionální chemie do opravárenství v oblasti průmyslu a automobilového průmyslu. Výhradní zástupce chemie pro výrobu, údržbu a automobilové opravárenství značek AKEMI, AFIN a CATALFER v ČR, na Slovensku a v Maďarsku.

Oficiální dealer vozů Volkswagen a Seat. Prodej, leasing, pojištění: - nové automobily Volkswagen a Seat - ojeté automobily ze sítě Das Velt Auto. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky, autokosmetika, hliníková kola. Montáž: - vícevýbava do automobilu. Autorizovaný servis pro značky Volkswagen, Seat, Škoda. Zelená linka ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod: 1. autoklimatizace 2. multimédia - navigace - auklimatizace - přehrávače - monitory 3. náhradní díly - autodoplňky - centrální zamykání.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Prodej, e-shop: - autobaterie - motobaterie - solární a trakční baterie - zdroje - nabíječky - startovací vozíky - měniče napětí - autochladničky - elektrokola - utrazvukové čističe.

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA, KIA: - prodej, leasing, pojištění, protiúčet ŠKODA PLUS - prodej ojetých vozidel. Autorizovaný servis ŠKODA, VW osobní a užitkové vozy, AUDI, KIA. Originální náhradní díly, příslušenství Prodej pneu za internetové ceny. Autorizovaná karosárna a lakovna.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu.

Autorizovaný prodejce vozů Škoda, Volkswagen, KIA: - servis, leasing, pojištění, protiúčet - náhradní díly, příslušenství. Prodej: - pneu - THULE

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Prodej: - nové a ojeté automobily - náhradní díly - originální příslušenství - půjčovna příslušenství - zajištění náhradních vozidel. Servis: - garanční opravy - pravidelné prohlídky - autokarosářské a lakýrnické práce.

Prodej: - náhradní díly pro přívěsy a návěsy - upínací pásy a vázací prostředky - vzduchové soustavy brzd a ABS - DAF, MAN, IVECO, VOLVO, SCANIA, RVI, MERCEDES.