AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Práce: - autoelektrikářské - autoelektro - opravy startérů, alternátorů, topení, klimatizací - montážní středisko topení WEBASTO a sledovacícho systému ONI SYSTEM - měření emisí

Výroba - pružiny a stabilizátory do osobních automobilů

Výroba: - brzdové pedály - spojky - páky ruční brzdy - pouzdra airbagu

Montáž - fólie BRUXSAFOLtónování autoskel

Výroba, prodej, servis: - nákladní přívěsy od 400kg-3, 5t. Půjčovna, pronájem: - nákladní přívěsy. Prodej, montáž: -náhradní díly na přívěsy

Prodej autobaterií, motobaterií a příslušenství. Prodej paletových vozíků. Výroba ocelových konstrukcí do 50t.

Prodej: - nové i použité náhradní díly. - ojeté vozy. Odtahová služba a pick-up servis.

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Autoservis - kompletní opravy vozidel - výměny a opravy autoskel - karosářské práce - mechanické práce - pneuservis.

Konstrukce, výroba: -nářadí pro automobilový průmysl -bloková střihadla, děrovadla, razidla -blokové i postupové nástroje pro přesný střih -ohybové, tahové nástroje pro malé i velkoplošné dílce -sestavy nástrojů včetně transferového podávání -přípravky na obrábění, svařování, montáž a měření -jednoúčelové stroje.

Společnost vyrábí a pokovuje dílce z plastů, provádí montáže světlometů, svítilen a aktivně vystupuje jako personální agentura při zajišťování lidských zdrojů.

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

Internetový obchod, e-shop: - autoelektro, autožárovky, centrální zamykání - autorádia.

Opravy převodovek automatických, manuálních Prodej náhradních dílů

Práce: -autoopravna -autoservis -pneuservis -autoklempířství -zajištění STK -diagnostika vozidel -montáž tažných zařízení -výměnu autoskel.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, prodej a výkup ojetých vozů, prodej náhradních dílů a příslušenství.

Regionální prodejce firmy Autobenex: - automobilové náhradní díly - opravy motorových vozidel.

Nákup a prodej: - nové i použité automobilové náhradní díly. Likvidace: - starší i nová vozidla (vydáváme protokol o jeho likvidaci na jehož základě je možno zrušit TP). Autovrakoviště vozidel: -Peugeot, Citroën, tel.:606750353 -Opel, Ford tel.:606750352 -VW, Audi, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, tel.:606750350.

Prodej: - automobilové náhradní díly, doplňky, příslušenství. Rychloservis: - expresní servis osobních automobilů - geometrie vozidel - příprava a provedení STK - odtahová služba - ekologická likvidace vozidel.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly LIAZ, KAROSA, MAN, VOLVO SCANIA, PANAV, BPW, RABA - příslušenství - ložiska GUFERA - autoplasty - brzdové obložení.

Výměna, oprava, montáž - autoskla, autoskel.

Internetový obchod, e-shop: - tuningové autodíly - autokosmetika.

E-shop: - náhradní díly a příslušenství pro závodní vozidla

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o., provozovna Porsche Olomouc. Autorizovaný prodejce a servis vozů Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.