AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Autolakovna, autoopravna MI-DO v Olomouci provádí veškeré autolakýrnické práce a zaměřuje se na opravu i lakování osobních či dodávkových automobilů a také motorek. Naše dlouholetá praxe v oboru je pro nás výhodou, a proto vám vždy poskytneme ty nejkvalitnější služby. Autolakovna Saico (rozměry D 7, 40 x Š 4, 20 x V 2, 55)- autolakýrnické ...

Opravy, servis: - přívěsy, návěsy, tandemy. Výroba: - nástavby nákladních vozidel, přívěsů, návěsů. Služby: - diagnostika - rovnání rámů - repas nefunkčních dílů - zámečnické práce. Dodání, prodej: - náhradní díly přívěsné techniky - technické plyny.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Autoservis, pneuservis, prodej autodílů, mytí vozidel, dovoz vozidel, prodej ojetých vozidel, čerpací stanice, ruční mytí, vysavač, LPG stanice.

Prodej náhradních dílů na tuzemská a zahraniční vozidla: - náhradní díly pro nápravy - náhradní díly i na přívěsy a návěsy - kotoučky tachografů všech typů.

Výroba, návrh, projekce, realizace: - CAID modelování - plastelínové modely - pryskyřičné modely - průmyslový design - frézované modely - stavba automobilových a motocyklových prototypů - karbonové komponenty a díly.

Maloobchod i velkoobchod s doplňky pro kamiony: - odkládací stolky - autolednice - světlomety - měniče napětí - nářadí - autokoberce.

Autoservis Prodej: - náhradní díly. Autoservis: - autolakovna - autoklempírka - emise - pneuservis - Bosh Car servis.

Prodej: - autodíly na osobní automobily - autopříslušenství - motorové oleje - autopotahy - autokosmetika - katalyzátory - autosedačky - ostřikovače.

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.

Vyvoj a výroba osvětlovací techniky a elektroniky pro automobilový průmysl.

Prodej: -náhradní díly pro osobní automobily -autokosmetika, autoskla, brzdový systém, brzdový třmen, palivová čerpadla, autodíly pro servis, elektroinstalace, filtry, příslušenství k hlavám motorů, chladící systémy, kliková mechanismus, klimatizace, klouby, kola, lamely a další.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

E-shop - autodíly, autodoplňky, náhradní díly - brzdy, kotouče, motory - kola - audio systémy do aut.

Firma ELSON auto s.r.o. se sídlem v Přerově se zaměřuje na výrobu a prodej střešních nosičů. Střešní nosiče a zadní nosiče přímo od výrobce PICCOLA-M - výhradní distributor autoboxů Kamei. Výroba, prodej: - střešní nosiče a zadní nosiče (kol, lyží, lodí a zavazadel) - autoboxy KAMEI.

Výroba a prodej autoklávových a prepregových dílů: - prepregové díly pro automobily, motocykly, medicínu a sport. - pohledové díly k lakování v sérii - strukturální díly - vysokoteplotní díly do 300°C - výroba modelů a forem

Prodej, maloobchod: - náhradní díly pro vozy Tatra, Liaz, Avia -výměnné středisko autoagregátů

Prodej - náhradní díly - auto a moto doplňky Prodej - čtyřkolky CAN AM, POLARIS, SYM, TGB - zastoupení firmy SUZUKI, KAWASAKI, HONDA, YAMAHA Servis - motocykly - skútry - čtyřkolky - zastoupení firmy Can-Am

Výroba, prodej: - autodoplňky - zakázkové podložky SPZ - autolékárničky.

Činnost: - dovoz a prodej vozů ze zahraničí - dovoz vozů z USA - polepy vozidel - tónování autoskel.

Prodej: -doplňky pro kamiony-radiostanice, antény, odkládací stolky, potahy sedadel, samolepky, autolednice, navigační systémy atd. -náhradní díly pro osobní automobily všech značek.

Náhradní díly od všech výrobců: - díly originální, značkové, neznačkové i repasované - kompletní sortiment dílů od repasovaných motorů a převodovek až po šroubky, příchytky a jiné drobnosti, které jsou k dispozici jen v originále - jsme schopni dodat mnoho dílů ihned, popř. na druhý den - kromě dílů pro vozy ALFA ROMEO, CITROEN, FIAT, FSO, ...