AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej, distribuce: - oleje motorové, převodové a průmyslové - maziva - autokosmetika

Výroba: - skládané chladiče deskožebrované, trubkové - chladiče ze žebrovaných trubek - topná tělesa Provozovna: Tovární 132, Velké Březno tel.: 475 258 229 Výrobní úsek: tel: 475 205 505, 602 686 767

Autoservis, autoopravna: - karosářské práce - montáž tažných zařízení - výměna autoskel - prodej náhradních dílů

Prodej: - náhradní díly na osobní vozy - autodíly - modelářské potřeby

Služby: - autobazar - prodej ojetých vozů Autoservis: - klempířské práce - lakýrnické práce - odtahová služba - prodej náhradních dílů Čištění vozidel.

Autoservis, autoopravna: - kompletní opravy aut - mechanické práce - montáž tažných zařízení - pneuservis Prodej: - náhradní díly

Prodej, servis, bazar: - vozy značky Volkswagen, Škoda, Seat Prodej: - pneumatiky - autopříslušenství - odtahová služba

Autoservis: - kompletní opravy aut - opravy karoserií - výměna autoskel

Prodej: - náhradní díly pro všechny typy vozů.

Nová prodejna v Děčíně - areál Armex. ---------------------------------------------------- Prodáváme autoboxy, střešní a zadní nosiče, nosiče kol, lyží a sněhové řatězy značek THULE, HAPRO, PEWAG, ATERA, CYKELL, YAKIMA a HAKR. E-shop a kamenná prodejna. Akreditovaný servis a půjčovna střešních boxů.

Velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly pro osobní automobily.

Prodejna sítě AUTO KELLY. Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - autodíly, náhradní díly na automobily - originální i náhradní plnění - pneumatiky - autopříslušenství - autokosmetika - autochemie.

Autoservis. Provádíme: - opravy havarovaných osobních vozidel všech značek, včetně vyřízení pojistných událostí s pojišťovnami - běžné mechanické opravy osobních vozidel všech značek - servisní prohlídky - diagnostiku závad - geometrii podvozku - opravy a servis klimatizace - pneuservis - ochranné nástřiky podvozků a dutin - ...

Výměna, montáže, öprava: - autosklo.

Oprava, prodej: - startéry - alternátory.

Služby: - montáže nezávislých topných systémů do dopravních prostředků.

Výroba a prodej: - zařízení pro geometrii náprav.

Maloobchod prodej: - osobní automobily - náhradní díly - autopříslušenství.

Velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly pro automobily.

Pronájem - karavany Servis - karavany včetně revizí plynového a elektrického příslušenství - poradenství

Prodej - náhradní díly a doplňky na motocykly Servis - motocykly

Prodej - řetězová kola - ložiska - gufery - klínové řemeny Prodej - průmyslové řetězy