AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Autoopravárenství Kopecký, s.r.o. provozuje servis osobních a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů a prodává náhradní díly.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

AUTOSERVIS PELHŘIMOV s. r. o. provádí údržbu a opravy automobilů, karosářské práce, přípravu a zajištění STK, prodává náhradní díly a oleje a provozuje pneuservis.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

Lubor Štěpán provozuje autoservis, pneuservis, provádí výměnu autoskel a montáž tažných zařízení.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -originální autodíly -náhradní díly na automobily -hadicové spony -zrcátka a skla zrcátek se širokým sortimentem -chladiče, topení, kondenzátory, intercoolery, příslušenství, největší sortiment v ČR -pylové filtry -náhradní díly pro startéry, alternátory a elektrické příslušenství -zapalovací kabely pro ...

REDOSY-CZ s.r.o. je česká výrobce elektromechanických dveřních systémů pro přepravu cestujících pro autobusy a minibusy.

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Autocentrum: - diagnostika vozidel - opravy motorů, brzdových systémů, skel - příprava na STK - pneuservis - odtahová služba - prodej náhradních dílů. Autokosmetické centrum - čištění vozidel -příprava na prodej - a další...

Nabízíme opravy a výměny autoskel u osobních automobilů, dodávek, nákladních vozidel, autobusů. Výměnu i opravu autoskla z připojištění nebo z povinného ručení viníka vyřídíme s pojišťovnou za Vás - ušetříme Vám peníze, čas i starosti. Kvalitní autoskla od předních světových výrobců, žádné náhražky z Číny.

Služby: -opravy motorových vozidel -pneuservis -servis automobilů a malých dodávek všech značek -prodej pneu -lepení autoskel -montáž tažného zařízení -montáž zabezpečovacího zařízení

Měření emisí, emise, provoz autoservisu, provádění diagnostické práce. Prodej náhradní díly, plnění klimatizací. Stanice technické kontroly silničních vozidel pro kategorie vozidel: -Osobních automobilů a autobusů: M1, M2, M3 -nákladních automobilů: N1, N2, N3 -motocyklů: LA, LB, LC, LD, LE -přípojných vozíků, návěsů a přívěsů: O1, ...

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Půjčovna, pronájem: - karavany, obytné vozy - mikrobusy, minibusy - přívěsné vozíky - střešní boxy, střešní nosiče. Osobní přeprava: - odvoz, převozy osob. Expresní přeprava zásilek po celé ČR a EU.

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

M.S. CAR se zaměřuje na tažná zařízení, alarmy, majákovou techniku, náhradní díly, xenony a parkovací systémy.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.

Autoškola. Služby: -výcvik řízení motorových vozidel skupin: AM, A1, A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, T -možnost výběru výcvikového osobního vozidla -provádění praktického výcviku v sobotu i v neděli podle požadavků uchazeče. Dále služby: -školení řidičů tzv. profesionálů podle platné právní úpravy -povinné školení řidičů tzv. referentů dle ...

Prodej: - vozidla značky Volkswagen - náhradní díly Volkswagen - náhradní díly na ostatní vozy. Servis: - servisní - karosářské - lakýrnické. K vybavení autolakovny patří stříkací kabina SAIMA, k míchání barev použití zn. GLASURIT. Spolupráce s leasingovými společnostmi. Asistenční služba.