AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis, autoopravna - opravy osobních vozidel - autoklempířské práce.

Služby: -asistenční -odtahové -vyprošťovací

Nabídka služeb STK pro nákladní automobily, autobusy, přípojná vozidla a traktory. Technické prohlídky. Evidenční kontrola. Měření emisí. Kalibrace tachografů.

Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Služby: - autoservis - práce autolakýrnické, autoklempířské

Autosalon. Autorizovaný dealer, prodej, opravy, servis: -automobily BMW.

Služby: - revize plynových zařízení

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na automobily -autodíly -příslušenství

Prodej: -náhradní díly -Ikarus, Karosa, Liaz, Tatra -kvalitní motorové oleje. Reklama: -písmomalířství a fóliové písmo -pronájem reklamních ploch na autobusech MHD -zhotovení reklam na autobusech, automobilech, reklamních cedulích a výlohách. Opravy a servis: -autobusy -Karosa, Ikarus -nákladní vozidla -Avia, ...

Autoservis, pneuservis: -prodej náhradních dílů -geometrie podvozku -seřízení světel -výměna olejů -montáž výfuků a brzdových komponentů.

Autoškola: -výcvik sk. B -kondiční jízdy -školení řidičů i na mezinárodní provoz -rychlokurzy, kurzy, individuální výcvik -slevy pro studenty.

Prodej, leasing, autobazar: -prodej nových i ojetých vozů -opravy vozidel všech značek -záruční a pozáruční opravy pro zn.Nissan -prodej originálních i neoriginálních dílů -doplňky -americké vozy -Infiniti, Hummer, Mustang, atd. -seřízení geometrie -pneuservis -autoservis, autoopravna -lakování -karosářské práce ...

Prodej, leasing, servis: -RENAULT, DACIA -osobní i užitkové vozy. Servis: -záruční a pozáruční servis RENAULT -pozáruční servis Mazda -měření emisí. Autobazar, tel.353227888: -zprostředkování prodeje ojetých vozidel -prodej ojetých vozů na leasing, úvěr. Prodej: -přívěsné vozíky -autobaterie -autopříslušenství, ...

Autoservis: -opravy automobilů. Opravy: -převodovky -spojky -výfuky -mechanické práce -příprava na STK.

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Maloobchod: -výfuky -katalyzátory -těsnění -gumové úchyty -pružné pletence, trubky -na všechny druhy automobilů. Zhotovení atypických výfuků. Autoservis, rychloservis, servis na počkání: -výfuky -katalyzátory -tlumiče pérování -tažná zařízení -brzdy -oleje -pneumatiky -autobaterie -spojky ...

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Dodávka: - náhradní díly pro vozidla hromadné přepravy osob Specializace na zahraniční trh.

Oprava, servis: - motocykly JAWA, MZ, VELOREX, HONDA, KAWASAKI, SUZUKI YAMAHA Prodej: - náhradní díly - motodoplňky Pneuservis

Autorizovaný prodej a servis vozů Suzuki a Citroën: -náhradní díl a doplňky -příprava a provedení STK a Měření Emisí.

Výroba, prodej, bazar, půjčovna: -přívěsy, návěsy a nástavby -nákladní přívěsy -vozíky, hliníkové i skříňové nástavby -plachty.