AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pojištění podnikatelů a organizací: -pojištění majetku -pojištění odpovědnosti -zemědělské pojištění -pojištění přepravy. Pojištění občanů: -pojištění staveb -pojištění domácnosti -pojištění odpovědnosti -havarijní pojištění -úrazové pojištění -cestovní pojištění -životní pojištění.

Jindřich Beran se zaměřuje na servis, opravy a diagnostiku čtyřkolek a motocyklů.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu.

VYPOS nákladní přívěsy: - široký sortiment nákladních přívěsů a přívěsných vozíků - nápravy, přípojné klouby a u brzděných přívěsných vozíků nájezdové brzdy a brzdové systémy dodávají renomované firmy AL-KO Kober a KNOTT. - půjčovna bržděných i nebržděných přívěsů - prodej náhradních dílů na e-shopu

Autoslužby Tichý nabízí komplexní služby od diagnostiky všech tuzemských i zahraničních značek, přes odborné poradenství a opravy vozů. Provádíme: - veškeré mechanické, elektrikařské a karosářské závady včetně výměny skel - výměna a opravy pneu - odtah vašeho nepojízdného nebo havarovaného vozidla - nutné záležitosti s pojišťovnou (i ...

AUTOPROMÁČKLINY.cz se zaměřují na opravu promáčklin a důlků metodou PDR (Paintless Dent Repair). Metoda PDR umožňuje opravu bez následného broušení, tmelení a lakování. Provozovna: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulice

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinství: - bowling centrum - squash a badminton - služby restaurace

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Opravy silničních vozidel -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...

Solná jeskyně zabezpečuje služby: -léčebná solná jeskyně a wellness studio -služby v dopravě -správa a údržba nemovitostí - realitní činnost -ubytovací služby -činnost technických poradců v oblasti energetiky -činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Ing. Zdeněk Toul poskytuje ubytovnu. Prodej, servis: - čtyřkolky.

Autoservis Opel: - výměny olejů - opravy brzd - opravy podvozkových skupin - výměny rozvodů - opravy motorů a převodovek - opravy startérů a alternátorů - komplexní opravy - pneucentrum.

Služby firmy Čisté auto: - čištění automobilů a interiérů - čištění koberců a sedacích souprav - opravy hliníkových disků kol - rozvoz a svoz - svařování hliníku - obnovy laků karosérií

Autokarosářské práce. Motokarosářské práce. Lakování. Opravy vozidel. Výměna autoskel.

Opravy: - motocyklů, skútrů, čtyřkolek Prodej: - oblečení a doplňky pro moto.

Ruční mytí vozidel: - čištění interiéru suchou, mokrou cestou - leštění oken vozidla - ruční mytí - mytí, čištění litých kol, pneumatik - ochrana laků voskem - mytí motoru - příprava automobilu na prodej.

Prodej, servis: - autobaterie - motobaterie - baterie pro elektrokola - baterie pro invalidní vozíky, stavební stroje, dětská vozidla. - startovací kabely - nabíječky akumulátorů - trakční baterie - baterie do obytných přívěsů.

Firma Auto Morava z okresu Olomouc, kterou provozuje Aleš Guňka nabízí služby v oblasti prodeje a výkupu ojetých vozů. V této oblasti působíme již od roku 1995 a proto věříme, že s našimi profesionálními službami budete více než spokojeni. S námi se nemusíte bát koupit či prodat ojetý vůz. Prodej, nákup automobilů: - výkup ojetých vozů - ...