AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Výkup motorových vozidel. Prodej ojetých motorových vozidel. Prodej autodoplňků.

Autoservis, pneuservis: - pneuservis osobní, Agro - opravy pneu a duší - diagnostika řídích jednotek vozidel - servis brzdového systému - výměna tlumičů, výfuků - tažná zařízení - příprava a provedení STK.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Největší motobazar v ČR: - výběr ojetých motocyklů - výkup motocyklů. Prodej: - moto-oblečení, obuv - helmy - moto pneumatiky - výfuky - náhradní díly - e-shop - doplňky a příslušenství

Mycí centrum VYTÁSEK s.r.o. provozuje mycí centrum pro osobní a nákladní automobily a autobusy.

Autoškola Pospíšil, s.r.o. provozuje autoškolu se zaměřením na získání řidičského oprávnění skupiny B a kondiční jízdy.

Firma se zabývá prodejem profesionální chemie do opravárenství v oblasti průmyslu a automobilového průmyslu. Výhradní zástupce chemie pro výrobu, údržbu a automobilové opravárenství značek AKEMI, AFIN a CATALFER v ČR, na Slovensku a v Maďarsku.

Oficiální dealer vozů Volkswagen a Seat. Prodej, leasing, pojištění: - nové automobily Volkswagen a Seat - ojeté automobily ze sítě Das Velt Auto. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky, autokosmetika, hliníková kola. Montáž: - vícevýbava do automobilu. Autorizovaný servis pro značky Volkswagen, Seat, Škoda. Zelená linka ...

Služby: - ruční mytí osobních automobilů - čištění interiérů vozů.

Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis. Výměna oleje a brzdových kapalin, autodiagnostika, příprava vozidle na STK. Plnění klimatizací. Pneuservis pro osobní a dodávkové vozy.

Tomáš Spáčil se zaměřuje na opravy motorových vozidel, generální opravy motorů, karosářské práce, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod: 1. autoklimatizace 2. multimédia - navigace - auklimatizace - přehrávače - monitory 3. náhradní díly - autodoplňky - centrální zamykání.

DR CARS services s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis, zaměřuje se na mechanické, karosářské a elektrikářské práce, přípravu na STK, prodej autodílů a na diagnostiku vozidel.

Autoservis, zajištění přípravy na STK.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Služby: - přestavby motorových vozidel na alternativní pohony LPG/CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobních vozidel - chiptuning motorů na výkonové brzdě - diagnostika motorů, měření výkonu - dopravní zdravotní služba - ekonomické poradenství - servis osobních vozidel - čerpací stanice LPG.

Čerpací stanice Otevírací doba: Po-Pá 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Ne 08:00-16:00

Mytí a čištění vozidel. Mycí boxy v provozu nonstop, ruční čištění aut. Možnost ručního čištění aut i o víkendu.

Služby: - autopůjčovna, operativní leasing, prodej předváděcích a referenčních vozů.

Prodej, e-shop: - autobaterie - motobaterie - solární a trakční baterie - zdroje - nabíječky - startovací vozíky - měniče napětí - autochladničky - elektrokola - utrazvukové čističe.

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.