AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Úklidová služba v Olomouci. Zajistí pravidelné i generální úklidy, nákupy pro domácnosti. Ruční mytí a čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Muzeum, penzion a cukrárna U Veterána nabízí prostor pro odpočinek, sport, zábavu i poučení. Muzeum veteránů: - sbírka starých automobilů a motocyklů převážně z 30. let minulého století - historické automobily, motorky - pronájem veteránů Pension, ubytování: - 12 pokojů, celková kapacita 36 lůžek - 1x jednolůžkový - 4x ...

Naše firma nabízí ve své provozovně v Šumperku především služby autorizovaného servisu automobilů zn. SUBARU. V rámci nabízených činností poskytujeme záruční i pozáruční servis vozů značky SUBARU, mechanické a karosářské práce, služby penuservisu, dále také přípravu a provedení STK a ME a další. Zajistíme také veškeré originální i neoriginální ...

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.

Autolakovna v Prostějově. Profesionální stříkání karoserií automobilů ve stříkací kabině. Zajištění přepravy karoserií a osobních vozů do lakovny a zpět k zákazníkovi.

AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek v Šumperku vám zajistí dokonalou péči o váš vůz. Pro efektivní mytí využíváme moderní prostředky, které šetrně vyčistí váš motor či automobil a dodá jim dokonalý vzhled. K dispozici je mycí i tunelová linka, ale také vám poskytneme kompletní čištění a tepování interiérů vašeho auta. V naší AUTOMYČCE vám umožníme ...

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Prodej: - autodoplňky - protiprůvanové plexi - přítlačná křídla - prahy - spoilery - povinná výbava - žárovky - zimní clony - motoboxy - zámky.

Prodej, dodávka, servis: - vozidlové navijáky elektrické, ruční, hydraulické - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - ruční navijáky s brzdou, bez brzdy se západkou - minijeřáby s elektrickým navijákem RULE pro užitková vozidla.

Prodej: - přívěsy, návěsy značky Panav - valníkové a sklápěcí nástavby na vozidla.

Doprava, autodoprava: - nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Oprava, servis: - nákladní automobily.

Prodej, servis: - automobily ŠKODA - náhradní díly, autodíly - odtahová služba - testovací jízdy - karosářské práce - lakýrnické práce - měření emisí, STK - záruční a pozáruční servis - leasing.

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.

Dušan Vika provozuje autoservis, zaměřuje se na výměnu a prodej pneumatik, měření emisí a prodává náhradní díly na různé vozidla.

Prodej: - motocykly - výfuky - náhradní díly: - na automobily - na motocykly. Oprava motocyklů.

Autoservis. Oprava vozů. Měření emisí. Přestavba vozidel na LPG.

Služby: - výměna autoskel - partner pojištoven - polepy 3D wrap - čištění interiérů. - Autoskla - detailing - leštění laků - tónování autoskel - ochranné fólie - architektůra

Autoservis, pneuservis: - elektrické práce - plnění klimatizace - provedení STK - výměna čelních skel - přezutí plechových, elektronických disků - výměna kol.

Jsem úklidová firma specializující se na profesionální čištění čalouněného nábytku, sedacích souprav, koberců a čalouněných částí interiérů vozidel. Dále se zaměřuji na úklid rodinných domů a bytů, bytových domů a firemních prostor. Úklid provádíme jak jednorázově tak i pravidelně.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal působí na českém trhu již od roku 1992. Za tuto dobu jsme vyškolili tisíce úspěšných absolventů nejrůznějších kurzů. Našim žákům nabízím možnost získat řidičské oprávnění skupiny B. Uchazeč o řidičské oprávnění sk. B musí být zdravotně způsobilý a dosahovat věkové hranice min. 18 let. Dále také provádíme ...

Společnost CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zaměřující se na všechny značky aut a dodávek. U vozidel provádí údržbu, opravy a prohlídky, vyměňuje oleje, kontroluje brzdy, prochází diagnostiku a pozornost věnuje i klimatizaci.

Autoservis Oščádal se postará o osobní a užitková vozidla, o jejich servis, opravy, výměnu olejů, skel, přípravu na STK, klimatizaci, montáž tažných zařízení a sezónní prohlídky vozidel všech druhů a značek.