AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
E-shop: - čtyřkolky - náhradní díly - doplňky

Autoservis: - opravy osobních automobilů, lehkých nákladních automobilů - opravy brzd - pneuservis. Měření emisí.

Činnost: - autorizovaný prodej a servis vozů značky SEAT

Dodávka, prodej: - náhradní díly na nákladní vozy, kamiony.

Prodej, e-shop - autobaterie - pneumatiky - disky - autodíly.

AUTO DANTE - půjčovna obytných aut, karavanů, osobních automobilů - autopůjčovna - autobazar, prodej a výkup, opravy, servis.

Autoservis - opravy vozidel - pneuservis - geometrie náprav - diagnostika elektroniky.

Distribuce, prodej, servis - autočerpadla betonu - autodomíchávače betonu - šneková čerpadla betonu - omítačky. Výhradní zastoupení společností Putzmeister, Intermix, Terra.

Služby: - autovrakoviště - prodej náhradní díly na vozy Škoda - autoservis - autopůjčovna

Firma POLYFEX - Petr Maňhal se zabývá opravou, rovnáním plastů i laminátů, zakázkovou výrobou z laminátu a mezi naše aktivity patří také výroba a oprava laminátových lodí. Naši provozovnu najdete v Berouně na ulici Náhorní. Oprava, lepení, rovnání: - autoplasty, motoplasty - kapotáže - nárazníky, zrcátka, světla - spoilery - ...

Výroba: - díly pro automobilový průmysl - elektronické součástky - spínače s plastovým pouzdrem

Autoservis. Pneuservis. Autoklempířské práce.

Autoservis AUTO CARE - opravy vozidel - plnění a údržba klimatizací - pneuservis - výměna čelních skel. Další pobočka - adresa: Světice areál ZD, 251 01 Světice u Říčan.

Autoservis: - opravy vozů zn. Opel - pneuservis - opravy všech značek automobilů.

Společnost se zabývá prodejem náhradních dílů a příslušenství pro nákladní vozidla, autobusy, vleky a návěsy. Na českém trhu působíme od roku 1996. Dodáváme nové a repasované díly pro nákladní vozidla značek: - Mercedes, Man, Scania, DAF, Volvo, Nisan, Mitsubischi - Tatra, Liaz a Multicar pro autobusy Karosa, Mercedes - Sor a Bova a pro ...

MAN užitková vozidla Česká republika spol. s r.o. je výhradní importér produktů společnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pro Českou republiku. Zajišťuje prodej nákladních automobilů, autobusů, komunálních a použitých vozidel. Zároveň poskytuje servis a prodej náhradních dílů..

Činnost: - chiptuning. Prodej: - repasované řídící jednotky.

Odtahová služba: -nonstop do 6t + tažné brýle 12 tun celkové hmotnosti -hydraulická ruka. Pomoc motoristům v nouzi. Asistenční služby 24 hodin Autoservis po-pá Doprava nákladní do 5t (Tel!:603964204)

Prodej: -náhradní díly, doplňky, příslušenství pro TRUCK&BUS: -DAF*, IVECO, MAN*, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, LIAZ, TATRA, KAROSA, PRAGA, ŠKODA, SAF*, BPW*, PANAV, TRAILOR, ROR*, SMB*, FRUEHAUF.

Čerpací stanice pohonných hmot: - benzín, nafta.

Firma Fano odtah má k dispozici odtahový vůz Renault Master s možnosti naložení 2000kg plus pripojny vlek s možnost, který odveze bez problémů menší dodávky, veškerá osobní auta, SUV a OFF-ROAD. Díky velmi nízkému nájezdovému úhlu pak můžeme přepravovat veškeré sportovní vozy, včetně závodních speciálů. Samozřejmostí je pojištění přepravovaného ...

Vývoj, konstrukce: - automobily, karoserie, dveře, těsnění, interiérové díly, airbagy, bezpečnostní pásy, design, 3D modely, výkresová dokumentace, elektroinastalace, FEM - výpočty, FEM - analýzy, elektrické svazky. CFD- analýzy a simulace.

Zaměřujeme se na zemní práce a s nimi spojenou autodopravu, servis a čištění. Našim zákazníkům nabízíme: - úpravy a rekultivace skládek - čištění vodních ploch a toků - demolice a úklid - zakládání a realizace staveb - dopravní stavby a oprava komunikací - zimní údržby, sekání trávy - řezání živice a betonu - opravy nákladních ...

Dovoz dílů a řemenů pro traktory a zemědělské stroje, termostatů pro auta, válečkových řetězů a pryžových pásů pro stavební stroje.