AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autoservis, autoopravna: -osobní auta -mechanické opravy-osobní a dodávková vozidla všech značek -příprava a provedení STK + emise -diagnostika řídících jednotek -oprava: -motory, převodovky, spojky, brzdy, podvozky -výměna: -tlumiče, pérování, výfuky -specializace na vozy značky Honda včetně dodání náhradních ...

Dovoz aut ze zahraničí. Prodej osobních, užitkových vozidel. Výkup starších aut.

Dodavatel, velkoobchod: - komponenty podvozků, vozidel pro přívěsy, lehká užitková vozidla

Pojišťovací makléř. Zprostředkování pojištění - finanční způsobilost dopravců - odpovědnost silničních dopravců - pojištění nákladů -vozidel - zákonné, havarijní -podnikatelů a majetku -nemovitosti, domácnosti -životní -cestovní -stavební spoření -penzijní připojištění.

Autoškola. Služby: -výuka pro získání řídičského oprávnění pro skupiny B - jízdy vozem Kia CEE’D - zkouška pro vrácení řidičského průkazu. Kondiční jízdy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motocykly, terenní motocykly, motorky, čtyřkolky, skútry, skůtry, dětské motocykly, pitbike. -KAWASAKI -SWM -BENELLI -VOGE -PEUGEOT -SYM -ONTES.

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Provozovna LUTONINA 243, služby: -tónování autoskel -okenní fólie -fólie na ochranu laku a na změnu barvy laku -karbonová fólie -černý mat film -grafika reklamní -fólie na okna budov -čištění vozidel -reklamní fólie.

Prodej, servis: -dieselové naftové motory -dieselagregátů -malotraktorů -dieselelektrická soustrojí -elektrobubny vyrobené firmou -plnících kompresorů -náhradní díly.

Autobazar. Prodej, leasing, úvěr. Dovoz vozů na zakázku. Nejlevnější pojištění vozidel. Mytí a číštění vozidel. Oprava vozidel, příprava na STK Pneuservis. Vyřízení pojištění vozidel: - zákonné pojištění - havarijní připojištění. Prodej, montáž: -autodoplňky -příslušenství.

Aplikace fólie na skla budov. Termoizolační fólie. Tónování skel aut. Fólie na ochranu karoserie aut.

Čištění interiéru automobilů a čalouněného nábytku. Služby: - dezinfekce ozonem - čištění automobilů - čištění koberců a čalounění - renovace světlometů.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, opravy: -osobní automobily -autokarosérií, autokarosérie, karosérie, karosérií, karosářské práce, autokarosárna -autolakýrnické práce, autolakovna, lakování automobilů -lakování plastů. -příprava na STK. Čerpací stanice.

Eshop, prodej: - Autoplachty na míru - doplňky - plachtová lana, lanka, kování.

Služby: -pro automobily, dodávky, kamiony, autobusy-i mobilní čištění do 20 km. - leštění karoserie vozidel a ošetření laku pomocí vosku, nebo keramické ochrany - kompletní vyčištění interiéru - čištění disků u auta - renovace světlometů.

Autodetailing. Služby spojené s údržbou exteriérů a interiérů vozidel: - šetrné ruční mytí karoserie osobních vozidel, dodávek i nákladních vozidel a motocyklů - detailní čištění kožených i textilních interiérů - renovace, konzervace autolaku - renovace světlometů - mytí hliníkových kol - čištění pohledových částí motorového ...

Dovoz a prodej vozidel z Německa a dalších zemí Evropy. Aktuálně ihned na prodej ojeté automobily - VolksWagen T-Rock, Škoda Octavia. Pronájem vozidel.

Služby: -autoservis -pneuservis -karosárna -autolakovna -náhradní vozidla.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, opravy, servis, prodej: -automobilová autoskla, autobusová skla všech typů včetně příslušenství -AUTOSKLO-osobní a nákladní automobily. Prodej, montáž: -střešní okna. Oprava: -praskliny na automobilových sklech. Tónování skel. Protisluneční a bezpečnostní fólie (instalace, montáž, ...

Oprava, opravy, servis, diagnostika: -vstřikovacích čerpadel (čerpadla). Služby: -zvyšování výkonu motorů TDI*. Prodej: -vstřikovacích trysek (trysky). Odtahová služba - NONSTOP 602271600.

Autosalon (autosalón) ŠKODA. Maloobchod, prodej, leasing, protiúčet: - nové a ojeté automobily Škoda - náhradní díly a doplňky. Služby: - pojištění vozidel - záruční a pozáruční servis - karosářské práce - lakýrnické práce - měření emisí - odborná montáž LPG - pískování skel Čerpací stanice LPG.

Odtahová a asistenční služba. Našim zákazníkům nabízíme komplexní odtahové služby. Zajišťujeme odtahy nákladních i osobních vozů, porouchaných a nepojizdných vozidel, vozidel po havárii a také přepravními službami. Zabýváme se také přepravou stavebního materiálu a drobné zemědělské techniky. V případě, že potřebujete kvalitní ...

Renovace a leštění laku vozidel - jdeme do hloubky vrstvy laku . Čištění a impregnace kůže. Renovace poškozené kůže. Čištění interiéru auta suchou i mokrou cestou.

Servis a oprava vozů: - klempířské práce - lakýrnické práce - servisní prohlídky - STK vašeho vozu - pneuservis - výměna autoskla - oprava elektroinstalace - diagnostika automobilů. Prodej náhradních dílů, autodílů. Plnění klimatizací. Čištění interiérů. Leštění laku automobilů a renovace plastových světlometů.

Jsme mezinárodní a vnitrostátní kamionová firma. Zaměřujeme se především na přepravu do zahraničí, primárně však Francii. Klientům poskytujeme pohodlný servis služeb, na jejichž rozvoji a zdokonalování neustále pracujeme. Poskytujeme přepravu a služby v těchto oblastech: mezinárodní a vnitrostátní doprava, nákladní doprava, kamionová doprava a ...