Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Půjčovna lodí a vodácká škola. Lodě půjčuje a vyzvedává přímo u řeky. Nabízí školní kurzy, firemní akce a raftové výlety. Vodácké akce na českých i zahraničních řekách. Půjčujeme: -plastové kánoe a kajaky, -nafukovací kánoe Pálavy a Baraky, -rafty různých velikostí -mořské kajaky -záchranné vesty -pádla různých velikostí

Cestovní agentura Nika Yacht Zlín se specializuje na dovolenou na lodi. Pronájem, půjčování: -lodě po celém světě. Plachetnice, katamarány, motorové čluny a lodě, hausbóty. Kapitánské kurzy.

Autokemp, ubytování, kemp: - chatky - stany - karavany - ubytování pokoje Provozování cestovní kanceláře: Heřmanův Městec Náměstí Míru 925 tel.: 469 697 073, 724 169 118, 602 371 768

Cestovní agentura: - nabídka zájezdů z různých cestovních kanceláří.

Služby: - cestovní průvodce s licencí v Praze, okolí a dalších regionech.

Cestovní agentura: - pobytové a poznávací zájezdy - eurovíkendy - tuzemské pobyty - lyžařské zájezdy - lázeňské pobyty - okružních plavby lodí a letenky do celého světa.

Cestovní kancelář SALVE se zaměřením na Itálii: - zimní pobyty - letní pobyty.

Konzultant v individuální i párové terapii, ale i ve firemních procesech a vedení lidí. Průvodcovské služby po Praze v češtině a italštině, provádění v Itálii.

Cestovní kancelář. Služby: -pobytové zájezdy -zajištění letecké dopravy včetně transferů -programy se zkušenými průvodci.

Internetová cestovní agentura - letenky a zájezdy do celého světa Čína, Mongolsko, Nový Zéland, Austrálie, Egypt, Etiopie Internetová cestovní agentura - letenky a zájezdy do celého světa Čína, Mongolsko, Nový Zéland, Austrálie, Egypt, Etiopie

Cestovní kancelář. Prodej: -pořádání, zprostředkování zájezdů -pobyty, zájezdy, dovolená v zahraničí. Specializace - jižní Itálie.

Cestovní kancelář. Nabídka cestovních zájezdů se specializací na Itálii a Chorvatsko.

Služby: - poradenská a cestovní agentura na podporu zdraví a zdravého životního stylu.

Pořádání orientačních běhů, soustředění a tréninkových kempů. Organizace zájezdů se zaměřením na orientační běh.

Cestovní agentura: - turistické zájezdy s vysokohorskými výstupy.

Cestovní agentura: - autorizovaný prodej zájezdů od více než 50 renomovaných cestovních kanceláří - zájezdy cestovních kanceláří, které jsou řádně pojištěny podle zákona č. 159/1999 Sb. a máme s nimi uzavřeny řádné smlouvy o obchodní spolupráci - zájezdy poznávací, last minute, first minute, pobytové, lyžařské - wellness - exotika - ...

Compcentrum.cz: - poskytuje služby a prodej z oblastí hardware, software, počítačových komponent, periferií a materiálů, počítačových sítí, komunikací ( IP telefonie), přenosu dat a internetu - výstavba a správa sítí, outsourcing služeb IT. Cesta snů: - cestovní agentura - zájezdy do zahraničí - zájezdy v ČR.

Firma HEWL s.r.o. vytváří marketingovou, PR a logistickou podporu destinace Maledivy pro cestovní kanceláře. Dále organizuje svatby na Srí Lance i Maledivách včetně zajištění kompletního servisu.

Cestovní kancelář Poznání CK s velice širokým zaměřením s ubytováním: - od stanů v přírodě až po hotely s polopenzí. - pořadatel zájezdů - POBYTY S VÝLETY Liparské ostrovy, Korsika, Černá Hora, jižní Itálie - Apulie, Gargáno, Kalábrie - POZNÁVACÍ ZÁJEZDY DO BUNGALOVŮ A APARTMÁNŮ - Rakousko, Skandinávie, Pobaltí, Anglie, Skotsko, Irsko, ...

Cestovní kancelář: - tuzemské pobytové zájezdy - zahraniční pobytové zájezdy - poznávací zájezdy po celém světě - letenky.