SONA, s.r.o., cestovní kancelář

Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Prodej, maloobchod: -užitkové automobily Cestovní agentura

Provozování cestovní kanceláře. Prodej: - letecké a autobusové zájezdy: - pobytové, poznávací - Španělsko, Itálie, Německo, Francie, Maroko, Holandsko. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Cestovní agentura. Zprostředkování - prodej: - letecké a autobusové zájezdy - pobytové, poznávací. Průvodcovská činnost.

Provozování cestovní agentury. Zprostředkování ubytování v lokalitě Karlovy Vary, lázeňské pobyty především pro klientelu z Ruska. Průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Provozování cestovní kanceláře: - pobytové zájezdy - poznávací zájezdy - ozdravné pobyty, lázeňské pobyty - tuzemské zájezdy - cyklistické zájezdy - adventní zájezdy - víkendové koupání u moře - zájezdy na divadelní představení a muzikály. Autobusová doprava.

Cestovní kancelář: -specialista na poznávací a pobytové zájezdy mikrobusem.

Cestovní kancelář: -lázeňské pobyty -výlety.

Cestovní a překladatelská agentura. Agentura: -cestovní -překladatelská.

Služby: -tlumočení a ověřené překlady, francouský a německý jazyk -služby cestovní agentury -průvodcovské služby.

KOME-KOUZELNÉ MĚSTEČKO Provoz nekrytého venkovního parkoviště. Cestovní kancelář.

Průvodcovské služby: -anglický jazyk. Jazykové kurzy.

Průvodcovské služby: -německý jazyk -ruský jazyk.

Průvodcovské služby: -německý jazyk.

Průvodcovské služby: -německý jazyk -anglický jazyk.

Cestovní agentura zabývající se prodejem zájezdů přes internet.

Průvodcovské služby: -německý jazyk.

Cestovní agentura: -léčebné a rekreační pobyty. Průvodcovské služby: -německý jazyk.