SONA, s.r.o., cestovní kancelář

Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Poznávací zájezdy za exotikou - jezdíme v malých skupinách a vybíráme kvalitní české průvodce. Specialista na aktivní dovolenou. Nabízíme sportovní dovolenou pro celou rodinu (cykloturistika a horská kola, cyklolodě a cyklojachty, in-line bruslení, poznání a turistika, treking, vysokohorská turistika, škola sportů a pobytu v přírodě, rafting a ...

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Incomingová cestovní kancelář: -ubytování -okružní jízdy -transfery -divadelní lístky -turistické služby pro cizince -prodej vstupenek na kulturní pražské akce -tématické zájezdy pro skupiny po celé -České republice -incentivní programy pro hosty zahraničních i tuzemských firem.

Cestovní kancelář se zaměřením na potápění.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Služby: - fotograf - kurzy fotografování - cestovní kancelář, fotografické expedice

Cestovní agentura - lokality v Evropě Praha, Varšava, Krakov, Londýn, Madrid, Barcelona, Brusel, Paříž, Řím

Činnost: - průvodcovské služby v anglické jazyce

Výuka: - chorvatština, chorvatský jazyk - němčina, německý jazyk - čeština pro cizince. Služby: - turistický průvodce pro Prahu (chorvatština, němčina).

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Pořádání akcí pro děti a dospělé -letní tábory