Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Činnost: - průvodcovské služby Thajsko - zpracování cestovního itineráře pro Thajsko, Filipíny

Cestovní agentura - průvodcovské a dopravní služby.

Cestovní kancelář: -rekreace a zájezdy v zahraničí a tuzemsku pro jednotlivce i kolektivy -ubytování pro jednotlivce i skupiny v tuzemsku a zahraničí -lyžařské kurzy, školní výlety, školy v přírodě -zahraniční autobusové jízdenky společností Eurolines, Student Agency -letenky, trajekty -vstupenky na muzikály a do pražských divadel ...

Cestovní agentura, smluvní partner Invia Mladá Boleslav.

Cestovní kancelář: -zahraniční a poznávací zájezdy, pobyty s golfem -tuzemské zájezdy -silvestrovské pobyty -zimní lyžařské pobyty.

Cestovní kancelář se specializací na rybolov v Norsku.

V Kolíně provozujeme jazykovou školu s názvem Jazykové kurzy Sovička. Nabízíme skupinové, individuální nebo firemní kurzy. Vyučujeme angličtinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a další světové jazyky.

Služby: -průvodcovské po Praze ve francouzském jazyce.

Cestovní kancelář. Vždy aktuální nabídka zájezdů. Last minute!.

Prodej gumárenských a chemických produktů slovinských výrobců Savatech Kranj a Color Medvode. Seznam nabízených produktů a služeb: - dopravní pásy a servis dopravních pásů - těsnící okenní profily - průmyslové a technické profily - EKO - Výrobky pro záchranářství, hasiče, armádu - EKO - Pneumatické těsnící vaky, packery, ucpávky - ...

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Cestovní agentura - poznávací zájezdy do Izraele

Cestovní agentura AGIS. Nabídka pobytů u moře, poznávacích zájezdů, wellness a lázní.