SONA, s.r.o., cestovní kancelář

Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestovní agentura. Vodácké programy pro školy, firmy, skupiny. Rafting. Půjčovna: -vodácké potřeby: - kánoe Pálava, rafty, pádla Prodej: - nafukovací čluny ROBfin.

Cestovní kancelář. Prodej: -letenky. Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová.

Cestovní agentura JUMBO. -pobytové, poznávací zájezdy.

Nabídka okružních plaveb středomořím s doprovodem českého delegáta, pobytové a poznávací zájezdy na míru. Nabízíme také jedinečný způsob rezervací on-line pro individuální cesty a to jak ubytování v celém světě tak i porovnání cen letenek do celého světa. Tím si u nás může každý vyhledat tu nejlevnější dovolenou nebo služební cestu.

Cestovní agentura (kancelář): -rodinné dovolené v Itálii -zájezdy, pobyty: -Itálie pod stany pro děti, základní školy, střední školy, vysoké školy. -severní Itálie Lido Scacchi -Černá Hora, Chorvatsko -Řecko.

Pobočka. Cestovní kancelář.

Cestovní agentura a blízký partner společnosti SIAM TRAVEL INTERNATIONAL s.r.o. . Zprostředkování prodeje: -pobytové zájezdy a rekreační pobyty do více než 50 zemí na 5 kontinentech -specializace na exotické pobyty -letenky.

Provozování cestovní agentury specializující se na destinace v Řecku, Rumunsku a Černé Hoře.

Cestovní agentura, nabídka: -poznávací zájezdy -pobytové zájezdy -lyžařské zájezdy.

Zprostředkování a prodej služeb spojených s cestovním ruchem a pobytů na Mauricius zaměřením na lov mečounů, potápění či golf.

Cestovní agentura: - předprodej autobusových jízdenek s místenkou, zájezdů - autobusová doprava.

Zajištění: -ubytování v Kroměříži a okolí -stravy -prohlídky historického centra města a zahrad s průvodcem i cizojazyčným -zajištění rezervace Arcibiskupský zámek, Arcibiskupské sklepy Kroměříž a jiné pamětihodnosti v regionu -jízdenky na mezinárodní autobusové linky do celé Evropy (TOURBUS, BOHEMIA EUROEXPRESS ...

Potápěčská škola. Kurzy, výuka: -začátečníci -profesionálové. Prodej: -kompletní potapěčské výstroje -plavek, doplňků. Prodejna: -budovy 25m bazénu - Lázně Zlín. Cestovní agentura - pobyty v Chorvatsku.

Cestovní kancelář: -zahraniční pobyty: -Bulharsko, Řecko, Tunisko, Chorvatsko, Itálie, Egypt, Španělsko.

Cestovní kancelář. Zprostředkování, prodej: 1/ JEDNODENNÍ ZÁJEZDY: - DO TERMÁLNÍCH LÁZNÍ A AQUAPARKŮ: Maďarsko, Rakousko, Slovensko - ZA POZNÁNÍM: ČR, SR, MAĎARSKO, RAKOUSKO, SLOVENSKO, POLSKO - ZA TURISTIKOU: např.Otcovy Příkopy, Wasserloch - soutěska, Jánošíkovy diery, Kokořínsko, Český Ráj..a spousta dalších - ...

Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Cestovní agentura. Zprostředkování, služby: -rekreační pobyty -poznávací, pobytové, lyžařské zájezdy.

Cestovní kancelář CK**. Tour operator. Prodej letenek. Široká nabídka zájezdů do celého světa. Cestování,zájezdy: -celoroční pobyty: -Barcelona, Dublin,Istanbul,Petrohrad -Island,Jordánsko,Jamajka,Norsko, Vietnam,Sicílie -zimní,lyžařské pobyty: -HORSKÁ CHATA BAČKÁRKA - Makov tel.: 724339900 web: www.hufa.cz/backarka ...