Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Rodinný Penzion na úpatí Jizerských hor, Krkonoš a Mikroregionu Tanvaldsko. Ideální místo pro strávení rodinné dovolené v létě a v zimě přímo na sjezdovce. Areál penzionu poskytuje mnoho vyžití, aktivit i odpočinku v prostředí malebné horské krajiny. V letních měsících doporučujeme pěší nebo cyklistické turistické trasy, které směřují ...

Hotel.Ubytování.Restaurace. Poradenská činnost, velkoobchod, maloobchod.

Chata Golf - ubytování na úpatí Jizerských hor.

Ubytování v soukromí ve 4 prostorných apartmánech. Letní i zimní lyžařská dovolená na českých horách. Týdenní i víkendové pobyty. Vhodné pro rodiny s dětmi. Celková kapacita - 18 osob. Lyžařské vleky do 10 minut autem nebo skibusem. Parkování přímo v objektu.

Cestovní agentura - prodej zájezdů v různých destinacích - poznávací zájezdy, pobyty u moře, exotika.

Penzion - ubytování v 5 apartmánech - k dispozici je internetové připojení k internetu - je možné využít splečenskou místnost s barem.

Ubytování: - roubenka - dva samostatně přístupé apartmány

Ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: - rozvoz jídel tel.: 605077240

Ubytování: - penzion - Wellness Penzion U Muzea - privátní wellness.

Ubytování: - chalupa Roubenka Adélka Velké Hamry II, č.p. 685

Ubytování: - rodinný penzion.

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.