Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Cestovní agentura: - pobytové a poznávací zájezdy - eurovíkendy - tuzemské pobyty - lyžařské zájezdy - lázeňské pobyty - okružních plavby lodí a letenky do celého světa.

Penzion: - kapacita 38 lůžek + možnost přistýlek.

Pension Lenoch najdete v blízkosti lyžařského areálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou. Využíván je nejčastěji v zimním období, ideální pro rodiny s dětmi nebo sportovně založené skupiny. V pensionu nabízíme také k zapůjčení lyžařské potřeby včetně servisu. V přízemí je k dispozici restaurace se širokým sortimentem české i mezinárodní ...

Ubytování v residenčním bydlení: - kapacita 23 lůžek v 11 bytových aparmánech - 5 jednolůžkových apartmánů - 5 dvoulůžkových apartmánů - 1 třílůžkový apartmán s možností přistýlky - parkoviště - společenská místnost

Penzion - kapacita 21 lůžek - jedno, dvou a třílůžkové pokoje, apartmán Restaurace - možnost pořádání firemních a společenských akcí včetně ubytování Golfový areál - kompletně zavlažováno a znormováno na PAR 70 - 9 jamek - včetně půjčovny sportovních potřeb (golfové hole, bagy, vozíky, dále kola a ...

Penzion - pokoje vybavené vlastním sociálním zařízením WC, sprchou Restaurace - minutky - salónek - možnost pořádání oslav Zahradní bazén - sauna Tenisový kurt

HOTEL GRAND poskytuje ubytování v prostorných pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je rovněž konferenční salonek. Snídaně podáváme v hotelové restauraci od 8.00 do 10 hodin, kde je také možno zajistit celodenní stravování. Hotel: - ubytování v 1 až 4 lůžkovém pokoji - WIFI v celém hotelu zdarma - konferenční salónek - ...

Compcentrum.cz: - poskytuje služby a prodej z oblastí hardware, software, počítačových komponent, periferií a materiálů, počítačových sítí, komunikací ( IP telefonie), přenosu dat a internetu - výstavba a správa sítí, outsourcing služeb IT. Cesta snů: - cestovní agentura - zájezdy do zahraničí - zájezdy v ČR.

Celoroční ubytování v Českém ráji na Malé Skále. Nabízí ubytování ve třech samostatných apartmánech, které mají společnou rozlehlou zahradu se zahradním krbem a zahradním nábytkem.

Penzion Pod Štěpánkou nabízí ubytování ve 4 pokojích pro 8 osob s koupelnou WC, SAT a Internetem. Součástí penzionu je společenská místnost s krbovými kamny a plně vybavenou kuchyní, parkování přímo u penzionu. Dále je zde sauna, vířivka a herna – stolní fotbal, el. šipky, kobercové člověče nezlob se, hračky. V létě je možné využít posezení s ...

Ubytování v soukromí, v roubené chalupě s majiteli, kteří bydlí v přízemí. Hostům slouží podkroví s kapacitou 14 lůžek ve 3 pokojích.

Penzion na klidném místě s výhledem na celý Český ráj. Ubytování v apartmánech pro 2 - 6 osob. Pořádání svateb, škol v přírodě, rodinných a firemních akcí.

Ski areál v Jizerských horách. Provoz lyžařských vleků. Půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Možnost ubytování v penzionu a v roubence.

Penzion nabízí ubytování v přízemí rekonstruovaného rodinného domku. Ubytovat se můžete v apartmánu o dvou neprůchozích ložnicích s celkovou kapacitou 8 osob, nebo samostatném studiu pro 2 osoby, které je vhodné pro páry nebo jednotlivce. V celém penzionu je zdarma k dispozici připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Penzion nabízí celoroční ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, LCD TV s českými programy a WiFi připojením. Celková kapacita objektu je 34 lůžek. Součástí penzionu je restaurace.

Firma HEWL s.r.o. vytváří marketingovou, PR a logistickou podporu destinace Maledivy pro cestovní kanceláře. Dále organizuje svatby na Srí Lance i Maledivách včetně zajištění kompletního servisu.

Pension IDYLL se nachází na okraji města Jablonce nad Nisou. Pokoje: - dvou až čtyřlůžkové pokoje - sprcha, WC - TV - WIFI - některé pokoje mají balkón nebo terasu.

Nabízí ubytování ve dvou objektech. Půjčovna lyží. Velký dům / Ferienhaus: - čtyři dvoulůžkové pokoje, možnost přistýlky - 2x Wc, 2x koupelna se sprchou - obývací pokoj, krb, elekrotopení - kuchyň, minibar - sauna. Malý dům / Bungalow: - tři lůžka, možnost přistýlky - malá kuchyň - WC, sprchový kout - sauna.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Činnost: - pronájem rekreačních domků

Penzion Maty - rodinný penzion nabízí příjemné ubytování - dvoulůžkové pokoje s vlastní sprchou a toaletou.

Restaurace Na Špici - podáváme klasickou českou kuchyni - kapacita je 50 míst, k dispozici máme také uzavřený salónek a zahrádku - pořádáme soukromé oslavy svatby, promoce, narozeniny, firemní oslavy, semináře ...

Penzion Lukeš - ubytování v klidném prostředí horské obce Vítkovice v Krkonoších - kapacita 21 lůžek, 5 pokojů s vlastním sociálním zařízením a TV.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžařský vlek - půjčovna lyžařského vybavení - lyžařská škola. Stavební činnost - výstavba rodinných a rekreačních objektů - výstavba bytových a komerčních budov - výstavba zasněžování, lyžařských vleků a lanových drah - výstavba inženýrských sítí a drobných přístupových komunikací - technický ...