Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion. Ubytování v penzionu ve dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. Možnost stravování.

Horský hotel v alpském stylu. Pokoje: -1 - 4 lůžkové -mezonetové pro rodiny s dětmi a 2 - 5 lůžkové apartmány.

Penzion rodinného typu s vlastní restaurací. - penzion se nachází v bezprostřední blízkosti nové bobové dráhy - 2-3-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - rekreace v domácím prostředí stylové dřevěnice - roubená chalupa, parkoviště, zahrada, venkovní ohniště, gril, letní terasa, TV a satelit v denní místnosti.

Penzion, ubytování: -celkovou kapacita 17 lůžek -ubytování ve dvou až čtyř lůžkových pokojích vybavených WC, sprchou, fénem. Studio s dvěmi ložnicemi (2+4) pro 6 osob vybavené (WC, sprcha, fén) -společenskou místnost s barem a plně vybavenou kuchyňku (sporák, kávovar, var. konvice, mikrovlnná trouba) s možností vaření ...

Penzion je vybaven u hlavního vchodu recepcí, lyžárnou, restauraci v suterenu budovy, kde jsou zajištěny snídaně (společenskou místností) v suterénu, posezením pro ubytované v apartmánech ve 2. patře a parkovištěm. V 1.p.jsou 2 2lůžkové pokoje (s přistýlkou) a 3 3lůžkové, všechny s balkonem s výhledem na hlavní ulici a sjezdovku. Ve 2.p. jsou ...

Hotel, restaurace. Ubytování: Celková kapacita hotelu je 172 pevných lůžek s možností 20 přistýlek. Kategorie A: - sprcha, WC, TV/SAT na pokoji. Složení pokojů: -6 x dvoulůžkový pokoj, 14 x třílůžkový pokoj s možností přistýlky, 5 x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, 6 x třílůžkový pokoj a 1 x čtyřlůžkový pokoj s možností přistýlky. ...

Ubytování: -vhodné pro lyžařské výcviky, školy v přírodě, letní tábory a ozdravné pobyty. Ubytovací kapacita je 40 lůžek.

Ubytování: - 2, 3, 4 lůžkové pokoje v chatkách s vlastním sociálním zařízením - 4 lůžkové chatky se společným sociálním zařízením - maximální kapacita rekreačního zařízení je cca 100 lůžek

Vosecká bouda slouží jako turistická ubytovna s kapacitou 37 lůžek. Nabízí ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích a v jednom jedenáctilůžkovém pokoji. Toalety, umývárny a sprchy jsou společné.

Rodinný pension, penzion. Možnost snídaní. Kuchyňka.

Pension - 25 lůžek. Depandance (budova u penzionu) - 26 lůžek. Všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením. -pobyt i se psem -2x klubovna s TV a satelitem -možnost vaření včetně nádobí a ledniček -dle potřeby možnost přiobjednat snídaně -zamykatelné a oplocené parkování pro auta i kola (v areálu pensionu)

Celoroční ubytování ve dvou samostatných apartmánech. Komfortní vybavení - sociální zařízení (koupelna a WC zvlášť), kuchyň, krb, televize, satelit, parkování u objektu.

Neověřeno. Ubytování. Stravování. Rybaření-pstruhová voda. Turistika, koupání, houbaření.

Ubytování Restaurace, bar - vinárna Společenské prostory s TV a SAT Zasedací místnost

Penzion, pension: - ubytování Prodej upomínkových předmětů, suvenýrů a nápojů Tel: 481 312 784 Mobil: 724 044 811