Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Ovečka s rodinnou atmosférou je nově zrekonstruovaný luxusní penzion, který se nachází v blízkosti Národní přírodní rezervace Čantoryje v obci Nýdek v Beskydech. Umístění penzionu přímo vybízí k turistické a sportovní aktivitě. V penzionu také naleznete privátní wellness. Rodinný penzion je ideální pro romantické pobyty, turisty, firemní ...

Hotel v empírovém domě ve Skandinávském stylu v Jeseníkách poskytuje ubytování v 9 pokojích/apartmánech. Součástí hotelu je restaurace s dětským koutkem a zábavní herna. Půjčovna elektrokol a koloběžek, . venkovní dětské hřiště. Možnost pořádání oslav, firemních akcí se zajištěním rautu.

Ubytování v apartmánech a v rodinné chatě v srdci Jeseníků. Bezbariérový apartmán Priessnitz o dispozici 3+KK poskytuje ubytování s prostorným obývákem, krbem a jídelním koutem. 1x dvoulůžkový pokoj a jedna ložnice se třemi samostatnými lůžky. Apartmán Kneipp nabízí pobyt v podkroví o dispozici 3+KK.

Penzion se nachází v malé obci Edrovice nedaleko Rýmařova v Podhúří Jeseníků. kapacita penzionu je 25 lůžek v 7 apartmánech, s restaurací pro 60 osob, venkovní terasou, herním salónkem s kulečníkem a profi šipkami. Vhodné pro pořádání společenských akcí - svatby, párty, firemní akce.

Cestovní kancelář VIDI Termály v Maďarsku (Harkány, Hajdúszoboszló, Bükfürdö, ...), Dalmácie - Pelješac - Trpanj, Kampánie, Toskánsko, Česko a Slovensko. Autobusové pobytové, poznávací a pobytově-poznávací zájezdy a s vlastní dopravou. Jsme na trhu od roku 1990.

Firma provozuje horskou chatu Na Pastvinách ve Václavově u Bruntálu. Poskytuje ubytování v 6 apartmánech typu 2+KK a 3+ KK, každý s vlastním, vstupem. Uložení kol, lyží, kočárků v uzamykatelném sklepě. Soukromé parkování, smart TV, vlastní koupelna s vanou.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Ubytování v rekreační chalupě v Jeseníkách. Chalupa je vybavena venkovním bazénem, saunou, antukovým tenisovým kurtem, vnitřním a venkovním krbem s možností grilování. Chalupu je možné si pronajmout jako celek. Dispozice je 8 lůžek ve dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém pokoji. parkování u chalupy.

Ubytování v penzionu v Malé Morávce nedaleko Pradědu. kapacita penzionu je 16 osob plus 4 osoby v samostatném apartmánu. Plně vybavená kuchyně a společná jídelna. Připojení k internetu a úschova kol.

Horský hotel Brans s.r.o. nabízí komfortní ubytování ve dvou až čtyřlůžkových, moderně zařízených pokojích. Nově zrekonstruovaný hotel najdete v příjemném prostředí Malé Morávky přímo pod Pradědem. Kapacita hotelu je 26 pokojů, se 67 lůžky a 26 přistýlkami pro 93 hostů. Součástí hotelu je restaurace a wellness. Jako jeden z mála hotelů v České ...

Penzion Za radnicí: - ubytování v soukromí v centru města - možnost zapůjčeí sportovních potřeb.

Penzion v Malé Morávce nedaleko Pradědu poskytuje ubytování v apartmánech. Velké parkoviště přímo u objektu. Součástí penzionu je zahrada s dětským hřištěm, altánkem, bazénem, venkovním posezením. Úschovna kol a lyží.

Cestovní kancelář: - Bulharsko, Egypt, Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko, Turecko

Cestovní kancelář: - Bulharsko, Egypt, Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko, Turecko

Cestovní kancelář: - Bulharsko, Egypt, Chorvatsko, Itálie, Španělsko, Řecko, Turecko