Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion GOLF, ubytování: -27 pokojů, 80 lůžek Salonek: - 25-30 osob. Hotelová jídelna.

Chata s kapacitou 18 osob poskytuje prostorné 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, TV a vysokorychlostní internet. K dispozici je společenská místnost. V suterénu chaty lze využít uzamykatelnou lyžárnu a kolárnu. Venku je ohniště, zahradní posezení a velká okrasná zahrada.

Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Penzion, ubytování: - kapacita 15 lůžek (5 dvoulůžkových pokojů, 2 přistýlky) - pokoje jsou vybaveny koupelna s WC, telefon, televizor (TV), satelit, lednice. Sportovní vyžití: - lyžařský vlek, běh na lyžích - tenis - cykloturistika, turistika - paragliding. Půjčování, půjčovna pro ubytované hosty: - horská kola - ...

Ubytování v 17 zrekonstruovaných moderních pokojích v Ostravě. Okolí penzionu je chráněno kamerovým systémem, penzion má vlastní parkoviště se vstupem na kartu, Úschova cenností na recepci do trezoru. Možnost masáží. Součástí objektu je i kavárna Snídaně formou švédských stolů.

Ubytování v apartmánech v rodinném domě nedaleko Opavy a Ostravy.

Tříhvězdičkový samoobslužný GARNI hotel s kapacitou 44 osob. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici vlastní parkoviště s parkováním zdarma. Golfové hřiště.

Horská chata, rodinné ubytování na Čeladné v Beskydech. Útulné pokoje nabízí ubytování až pro 35 osob. V objektu se nachází stylová hospůdka, bar, letní terasa a společenská místnost, dětské hřiště, bazén a finská sauna.

Rekreační chata v beskydech v lyžařském areálu a restaurací. celoročně provozovaný penzion vhodný pro rodinnou rekreaci, lyžařské výcviky sportovní soustředění, školy v přírodě i tábory. restaurace s barem a kuchyní. Klubovna.

Ubytování v soukromí v nádherném prostředí lázeňského městečka Karlovy Studánky. V objektu se nachází 6 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky. Hosté mají k dispozici úschovnu kol, lyží a kočárků.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Útulné ubytování v chalupě se zahradou vhodné pro rodiny s dětmi. Chalupa je vzdálená 15 minut jízdy autem od Pradědu. Chalupa má plně vybavenou kuchyni s mrazákem a myčkou. Na chalupě je i pokoj s dětskou hernou. Na zahradě se nachází vyhřívaná bazén se slanou vodou.

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Poskytuje ubytování v rodinném, hotelu s restaurací v srdci Jeseníků. Hotel poskytuje ubytování ve 12 prostorných pokojích se 2, 3 a 4 pokoji nebo v podkrovním studiu s kuchyňkou.

Penzion v centru Krnova. N a každém pokoji je vlastní sociální zařízení, koupelna, Wifi a připojení k internetu. parkování zdarma přímo u objektu. Zajištění stravování.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...