Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Jiří Švec poskytuje ubytovací služby: - kapacita 6-10 míst - 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením a SAT TV - WIFI připojení - společná kuchyňka - venkovní posezení - zastřešená terasa - možnost grilování

Cestovní kancelář: - lázně, ozdravné pobyty, rekreace - Maďarsko, Slovensko, Polsko, Česko, Slovinsko, Chorvatsko, Itálie - zájezdy do jižní Evropy, Alp, exotické země - letenky - firemní akce - semináře, školení.

FREEMORGAN club s.r.o. provozuje restauraci se zahrádkou s možností realizace firemních akcí.

Zuzana Entner poskytuje ubytování v apartmánech v Olomouci.

BALASHOUSE s.r.o. provozuje kavárnu s možností obědového menu a s možností pořádání firemních večírků, konferencí a svateb.

Hotel Avion poskytuje ubytování: - kapacita hotelu 63 míst - ceny ubytování 400 - 950, - Kč/os. - uzamčené parkoviště - vegetariánská restaurace.

Autobusová doprava Minitrans. Autobusy s kapacitou: - pro 38, 49, 57, 65, 85, 91 osob. - turistický vláček v Lutíně pro 60 osob Cestovní kancelář.

P. B. MORAVA s.r.o. poskytuje ubytování v moderně zařízených třílůžkových pokojích Myslivecká prodejna: - prodej zbraní, střeliva, optiky, oblečení

Společnost PULZ Invest s.r.o. poskytuje ubytování v rekreačním komplexu Losinka. Provozuje autokemp s chatkami a místy pro stany, turistické chatkym, penzion s apartmány. V areálu je i restaurace.

Penzion Šléglov nabízí celoroční ubytování v srdci Jeseníků a je horskou přírodou zcela obklopen. K ubytování nabízíme devět nadstandardně vybavených pokojů a apartmánu. Pohodlí hostů je pro nás prioritou, proto si zakádáme na kvalitním vybavení. Penzion je rozdělen na dvě patra. V prvním patře se nachází studia a apartmány, které jsou ...

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

Ubytování v apartmánech, které se nacházejí v samotném centru Olomouc nebo v blízkosti vlakového nádraží.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Restaurace a penzion Na Kovárně poskytuje celoroční ubytování - kapacita 33 lůžek - wifi Pohostinství: - restaurace - kapacita max. 44 míst

Rudolf Geppert provozuje restauraci a penzion Ubytování: - penzion - 2 apartmány - kapacita 32 lůžek s možností přistýlek - parkoviště u penzionu - zvířata povolena.

Alois Smrček poskytuje v ubytování na statku na Vysočině ve třech pokojích s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.

Králická chata poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v podhůří Kralického Sněžníku, pokoje s vlastním sociálním zařízením. Nabízíme i ubytování v chatkách. Možnost stravování přímo v objektu - domácí strava. V areálu se nacházejí dvě udržovaná travnatá hřiště - na volejbal a fotbálek, dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, ...

Eva Hrabcová poskytuje k ubytováním roubenku s celkovou kapacitou až 12 osob.

Michal Peterka poskytuje celoroční ubytování ve dvou pokojích s kuchyní a vlastním sociálním zařízením.

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Ing. Petr Sukač poskytuje ubytování v chatě v krásném prostředí v okolí městečka Nové Losiny.

Josef Otava poskytuje ubytování ve 2 apartmánech ve zrekonstruovaném statku.

Horské apartmány Rejvíz s privátním wellness, parkováním, WIFI, krytou grilovnou. Nejlepší rodinná dovolená v Jeseníkách. Plně vybavené komfortní apartmány s možnosti vaření. Různé velikosti apartmánů. Venkovní posezení, tipy na výlety.

Ubytovna u pálenice: - pro stavební firmy, montéry, řemeslníky a turisty - týdenní ubytování - víkendové ubytování.