Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
V cestovním ruchu pracuji již víc jak 10let a chci Vám nabídnout kvalitní služby v oblasti cestování, výběru dovolených, zajištění lázeňských pobytů, letenek apod. Spolupracuji s českými i zahraničními CK, které jsou osvědčené, prověřené a řádně pojištěné proti úpadku. Nechci Vám podat pouze katalog přes pult, chci Vám nabídnout své osobní ...

Jiří Karlík provozuje povoznictví, chová koně a nabízí sezónní ubytování.

Ledco, s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech s možností využití tenisového kurtu nebo zastřešeného baazénu.

Pavel Vašíček poskytuje ubytování v chatě s 9 lůžky.

David Vašíček se zaměřuje na poskytování ubytování v apartmánech kousek od Lipenské přehrady.

Jitka Doudová nabízí ubytování a azyl pro páry.

Josef Myšička poskytuje ubytování v penzionu Jantar v jednolůžkových, dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích.

Petr Dobrý poskytuje ubytování v penzionu - pokojích a apartmánech, s možností využití wellness a nákupu kávy, čokolády a čajů.

Cestovní kancelář M TOUR s.r.o.: -pobyty v Chorvatsku a v Itálii -poznávací zájezdy -pobyty v ČR -lyžařské zájezdy ... Autorizovaný prodejce: -Čedok -Fischer -Exim tours -Firo tour -Emma -Canaria Travel -Alexandria -GT tour, Terra tour, Tipa tour -Régio, Ingtours, Datour, Lefkáda tours, Pressburg … Další služby, které ...

Marie Hurská provozuje penzion ve Světlé nad Sázavou

Hotel s celoročním ubytováním: - kapacita 10 dvoulůžkových pokojů, možnost přistýlky. Na vyžádání připravíme dětskou postýlku. Příslušenství: - televize, telefon, lednička - na každém pokoji je fén Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Služby: - vyhřívaný bazén s protiproudem - parkoviště zdarma na venkovním parkovišti ...

Služby: - ubytování - penzion, pension - ubytování v soukromí.

Nabízíme dovolenou ve všech destinacích světa za nejnižší ceny na trhu. U nás si vybere rodina s dětmi, sportovci, dobrodruzi, studenti i příznivci luxusu. Spolupracujeme s více než 60 cestovními kancelářemi.

Petr Hušek, Dis. poskytuje ubytování v apartmánech s kuchyní nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením a venkovní terasou a možností grilování.

Zámek Pohled, s.r.o. provozuje bývalý klášter přestavěný na zámek a zámecký park.

Cestovní kancelář - prodej zájezdů - poznávací zájezdy - zájezdy pro školy, zájezdy lyžařské.

Dagmar Wasserbauerová poskytuje ubytování ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, bazénem, garáží a terasou.

Hana Zichová poskytuje ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, 1 čtyřlůžkovém s obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou.

Jan Kirchner provozuje restauraci s možností pořádání soukromých akcí, oslav a večírků.