Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Ubytovna - kapacita 17 lůžek. Vybavení pokojů: - TV a lednička. Společné sociální zařízení, kuchyňka. Wi-Fi připojení k internetu. Parkoviště.

Hotel - ubytování ve 141 pokojích - 2 komfortně vybavená Apartmá s rohovou vanou - restaurace - wellness.

Hotel s celoročním ubytováním: Pokoje: -4 jednolůžkové -18 dvoulůžkových -4 třílužkové. -Vybavení: -sprcha, WC -TV za příplatek. Pohostinství: -restaurace: -kapacita 130 osob -v lednu zavřeno -bar.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 15 dvoulůžkových pokojů - 5 třílůžkových pokojů - 2 apartmány. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení - satelitní TV - wifi zdarma. Parkování. Restaurace: - velký sál - kapacita 85 osob - salónek pro 25 osob - svatby - narozeninové a jiné rodinné ...

Rekreační areál Resort Dešná poskytuje ubytování v chatách i kempu. Kemp - pobyt možný ve stanech, karavanech i chatách. Při ubytování v chatách je možné volit ze čtyř možností - podle velikosti i komfortu vybavení. K dispozici je venkovní vyhřívaný bazén v areálu. Restaurace ve stylu FengShui: - vaříme běžná jídla i vegetariánské, ...

Penzion. Ubytování: - 6 pokojů - 17 lůžek - soc. zařízení na pokoji - společné sprchy - plně vybavená společná kuchyně - TV + satelit - wifi. Vhodné pro zaměstnance firem, řemeslníky. Možnost dlouhodobého ubytování. Pivnice, herna: - 40 míst, zahrádka 40 míst - grilování - speciality - pizza, klobása, žebra - pochutiny k ...

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování -wellness. Restaurace: -terasa - v letních měsících grilování. Ubytování: -2x president aparment -2x apartment -16x dvoulůžkový -luxusní vybavení bezbariérové -internet, TV, satelit. Restaurace: -prostorná, světlá, luxusní -příjemné prostředí -moderní gastronomie -2 salonky ...

Rekreační dům Helena - ubytování v soukromí - 13 lůžek s možností dvou přistýlek, 2 dětské postýlky, 5 pokojů, 1x4 lůžka, 1x3 lůžka, 3x2 lůžka, 2 plně vybavené kuchyně, 3 koupelny, 3 WC, 1 prostorná hala, balkon s posezením, venkovní kryté posezení s grilem, posezením u ohniště.

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lůžek ve 41 pokojích - hotelový bazén - kavárna - bar - grilování na terase - wellness - masáže - SPA vanarestaurace - minutky, dietní, vegetariánské, dětské, valašské i hotelové speciality - možnost pořádání konferencí, rauty, svatba, bankety.

Rybářský svaz Luhačovického Zálesí: -rybolov, lov ryb -chov ryb -prodej povolenek -pořádání rybářských závodů. Penzion Rybářská chata, ubytování mobil:737538105. Složení pokojů: -3 dvoulůžkové, umyvadlo, televize -1 čtyřlůžkový, televize -1 apartmán 3 lůžkový, WC**, sprcha, televize, lednice -3 apartmány 4 lůžkové, WC**, ...

Zájezdy od německých a rakouských cestovních kanceláří.

Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Rodinná kavárna. - italská káva - víno, pivo. Dětský koutek Pořádání soukromých akcí, večírky, oslavy: - venkovní prostory pro 50-160 hostů - velký sál pro 120 hostů - restaurace pro 70 hostů - barová část 20 osob - menší salonek pro 20 hostů. Připravíme hostiny, rauty na míru.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Sport Motel je moderní rodinný motel, který se nachází v centru Valašského Meziříčí. Nabídka ubytování pro rodiny, firemní zákazníky nebo také sportovní týmy. Kapacita motelu je 25 lůžek. Sport Motel se nachází v bezprostřední blízkosti cyklostezky Bečva po které je možno se dostat do sportovního areálu města Valašského Meziříčí (cca 10 min ...

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Penzion: - ubytování - ubytovací kapacita 38 lůžek. Restaurace: - stravování - krb, grilované speciality - velkoplošná LCD televize - kapacita restauračního salónu až 100 míst. Kapacita salónku 40 míst. Vhodné pro skupinové akce.

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Tělovýchovná jednota. Komplex TJ Spartak. Sportovní hala: -basketbal, volejbal -kulturistika - posilovna -plavání -šachy. Pronájem pro sportovní i nesportovní organizace. Klimatizovaná posilovna, fitness centrum: - 25 stanovišť - univerzální polohovací lavice, kladky horní i spodní, multipress, legpress a další - stroje pro ...

Cestovní kancelář: -zajistíme zájezdy do Austrálie, na Nový Zéland, Jižní Ameriku a Antarktidu -zájezdy a dovolené na míru do Austrálie, Nový Zéland, Fidži, Brazílie, Peru, Bolívie, Ekvádor a Galapágy, Chile, Argentina, dále Asie a Afrika.

Vinařství. Výroba: - sudová, lahvová vína - jakostní odrůdové víno - přívlastkové víno - pozdní sběr, kabinetní, ledové, slámové. Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek.