Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Ubytování: - chata - celoroční ubytování vhodné zejména pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, ale i individuální rekreanty.

Rezervujte si pobyt na Valašsku v rámci Resortu Kyčerka: - Grandhotel Tatra - tel.:724604406 - Valašské Chalupy a Penzion - tel. 739604179.

Rekreační chaty - celoroční ubytování - lyžařské výcviky, školy v přírodě, oslavy, svatby Restaurace

Ubytovací služby Ubytování na Lipně, na okraji městyse Frymburk K ubytování nabízíme 4 řadové domy, 2 bungalovy s uzavřenými dvory a 2 bungalovy PLUS s uzavřeným dvorem - speciálně vybavené pro rodiny s dětmi.

Ubytování v chalupě na polosamotě u lesa v klidném prostředí. Chalupa: - 3 apartmány, každý s vlastní koupelnou - celková kapacita 13 lůžek - místnost pro kola a lyže - venkovní posezení, možnost grilování - altán s krbem, dětské hřiště - WIFI - parkování u domu.

Rekreační chata: - kapacita 44 lůžek - vnitřní společenská místnost s barem a kuchyní - dětské hřiště - stolní tenis - terasa - ohniště.

Společnost Bečva Resort, s.r.o. poskytuje ubytování v chalupách (vilách) nebo apartmánech. Náš resort se nachází v turisticky atraktivní Horní Bečvě v Beskydech a má výbornou polohu, kterou oceňuji jak hosté přijíždějící za trávením aktivní dovolené, tak i hosté, kteří zde najdou klid pro svůj relax a načerpání nových sil. Plně vybavené luxusní ...

Horská chalupa - horská chalupa v Krkonoších.

Nabízíme pronájem Chalupy na Lužnici pár kilometrů od Třeboně. Chalupa poskytuje ubytování pro 21 osob ve 3 apartmánech. Apartmány s vlastním sociálním zařízením jsou nadstandardně vybaveny. U chalupy je zastřešený bazén se slanou vodou, krytá terasa, kolárna, místnost s ping-pongem a trampolína.

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Výroba, obchod a služby jinde ...

Internetový obchod - retro koupelnový nábytek Pronájem - rekreační objekt - chalupa v Jižních Čechách

Rodinný domek - ubytování - kapacita 4 osoby - plně vybavené kuchyňka

Chatky a sdružený objekt - sociální zázemí - společenská místnost - ubytování v přírodě - možnost školních výletů - aktivity s koňmi Inženýrská kancelář Projektová kancelář - vodní a vodohospodářské stavby Chovatelská stanice Chov koní - aktivity s koňmi - vyjížďkyprodej - ...

Turnovská bouda je klasická krkonošská chalupa na jižním úbočí Špičáku nad Černým Dolem. Je určena pro méně náročné lyžaře, turisty a cyklisty. Ubytovaní je možné ve vlastních spacích pytlích, ve čtyřech pokojích. K dispozici jsou plynové vařiče ve společné kuchyni nebo na pokojích, nádobí a dřevo na otop. Též možnost zapůjčení povlečení po ...

Ubytování v soukromí, v roubené chalupě s majiteli, kteří bydlí v přízemí. Hostům slouží podkroví s kapacitou 14 lůžek ve 3 pokojích.

Rybník Mrhal - rybolov - ubytování v chatkách u vody - ubytování hausbót - ubytování v kempu

Komplex apartmánů Jestřábí se nachází v blízkosti největší české přehrady – Lipno. Areál je umístěn necelé 2 kilometry od Černé v Pošumaví v nadmořské výšce 760 m n. m. Nachází se tedy v nejširším místě lipenské přehrady, která poskytuje příznivé podmínky pro všechny druhy vodních sportů, ale také jsou zde písečné pláže pro odpočinek a slunění. ...

Nabízí ubytování ve dvou objektech. Půjčovna lyží. Velký dům / Ferienhaus: - čtyři dvoulůžkové pokoje, možnost přistýlky - 2x Wc, 2x koupelna se sprchou - obývací pokoj, krb, elekrotopení - kuchyň, minibar - sauna. Malý dům / Bungalow: - tři lůžka, možnost přistýlky - malá kuchyň - WC, sprchový kout - sauna.

Činnost: - pronájem rekreačních domků

Ekologická farma v podhůří Orlických hor s rostlinnou a živočišnou výrobou. Nabízíme i ubytování v původní zemědělské chalupě.

Srdce Hostýnských vrchů. Složení pokojů: -hlavní budova: -12 pokojů: -dvoulůžkové - pětilůžkové s vlastním sociální zařízením -rekreační domek - kapacita 10 lůžek: -2x zděná chata -11x bungalov -od 160kč - 300kč. Pohostinství: -restaurace, jídelna pro hosty -kavárna, bar.

Rekreační chata, zařízení: - k pronájmu celoročně: 2x chata 4+1 s 6 lůžky a 2 přistýlkami.