Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Restaurace a penzion U Vavříků
Restaurace a penzion U Vavříků v Pohořelicích nabízí své služby již od roku 1992. Penzion má kapacitu 17 osob a umožňuje ubytování v sedmi klimatizovaných pokojích. Připravíme pro vás různé slavnostní akce, jako jsou oslavy narozenin, svatební hostiny, promoce a další. Kapacita restaurace je 65 osob a venkovní posezení pak pojme osob až 70 osob.
Restaurace a penzion U Vavříků
Ing. Zbyněk Ingr zajišťuje ubytování v hájence Kančí obora.

Ubytování na hradbách: - stylová chalupa na hradbách pro 12osob - uzavřený dvůr s terasou - vybavená kuchyň

Služby: Chalupa u Šimona -ubytování. -kapacita 17 osob -3x čtyřlůžkový pokoj, 1x pětilůžkový pokoj

Ubytování: -2x třílůžkový pokoj možnost přistýlky -koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou -2x WC -televize -mikrovlnná trouba -k dispozici vybavená kuchyně -možnost praní -zahradní chata -krb -posezení s udírnou -možnost grilování, opékání selat -houpačky pro děti -pískoviště. Služby: -parkoviště u objektu ...

Ubytování - kompletně vybavená horská chata

Ubytování, eshop, e-shop: - ubytování chata, chalupa, penziony, apartmány.

Horská chata - kapacita 58 osob - v lyžařském středisku Klepáčov.

Chalupa k pronajmutí na léto - možnost posezení na dvoře - Okolí vhodné pro výlety na kole

Bouda - celková kapacita 110 lůžek - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích

Rekreační chalupa - 2 dvoulůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje - společenská místnost s TV, SAT a stolním tenisem - kuchyně lednička, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, nádobí - 1 koupelny se sprchovým koutem a WC a 1 koupelna s vanou a WC.

Chalupa Bella - podhůří Orlických hor: - kapacita 12 - 2 čtyřlůžkové a 2 dvoulůžkové pokoje - bezbariérový přístup - připojení na internet WIFI - k dispozici pračka - vyhřívaná masážní spa - letní terasa - dětský koutek.

Služby: Chata - ubytování pro čtyřčlenou rodinu - v sezóně červenec, srpen minimálně týdenní pobyty od soboty do soboty

Pronájem chalupy s bazénem, kulečníkem, sportovním hřištěm, s kapacitou 20 osob. Osada Petrušov, 10 km SV od Moravské Třebové

Provozovatel SKI areál Buková Hora, Čenkovice: Rekreační zařízení nabízí: - ubytování - hotel Atlas, horská chata Větrník - rekreace - školy v přírodě - výlety - dětské tábory - wellnes - vleky a běžecké tratě - pořádání školení a seminářů.

Ubytování ve slovácké chalupě. Stylově zařízená chalupa

Chata -7 pokojů, kapacita 35 lůžek, 2 společenské místnosti s krbem, letní posezení u grilu.

Chata - kapacita 14 lůžek 4 dvoulůžkové a 2 třílůžkové pokoje. Posezení na zahradě bazén, gril, udírna, pískoviště. Kryté parkoviště. Vybavená kuchyně.

Cestovní agentura se specializací na Baťův kanál: -plavba lodí, plovby na lodi, lodičky, výletní prám -výletní loď DANAJ -proplutí přes plavební komoru, řeka Morava -plavby individuální i s průvodcem -plavby pravidelné i na objednávku, firemní akce -různé kulinární plavby - například: pivní plavba se soudkem piva a čepováním přímo na palubě ...

Ubytování: -pension, penzion -3pokoje -pokoj č.1 -4 lůžka+možnost přistýlky, vlastní sprcha, WC -pokoj č.2 -rozdělený na dvě části, každá část má dvě lůžka, vlastní WC a sprcha -pokoj č.3 -4 lůžka+možnost přistýlky -uvnitř koupelna s vanou a WC. Chata Pavlov -celoroční ubytování -chata, rekreační domek -kapacita 4-10 osob -v ...

Chata Brněnka. Ubytování. Pokoje s vlastním sociálním zařízením a TV. SKI areál.