Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Restaurace a penzion U Vavříků
Restaurace a penzion U Vavříků v Pohořelicích nabízí své služby již od roku 1992. Penzion má kapacitu 17 osob a umožňuje ubytování v sedmi klimatizovaných pokojích. Připravíme pro vás různé slavnostní akce, jako jsou oslavy narozenin, svatební hostiny, promoce a další. Kapacita restaurace je 65 osob a venkovní posezení pak pojme osob až 70 osob.
Restaurace a penzion U Vavříků
Ubytování v bungalovech a chatách s velkou zahradou. Dva čtyřlůžkové bungalovy s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Dvě nové chaty, osmilůžková a desetilůžková, s bezbariérovým přízemím, vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou.

Ubytování: - chalupa (4 ložnice, 2 až 12 osob).

Rekreační středisko Relaxa. Adrenalinové aktivity. Chata - ubytování až pro 95 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy jsou vždy pro několik pokojů společné. Bar, venkovní terasa s grilem. K dispozici: - venkovní bazén se slanou vodou - hřiště na plážový volejbal - dvě víceúčelová asfaltová ...

Rekreační středisko. Adrenalin park. Sezóna nonstop. Chata - ubytování až pro 53 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až šestilůžkové. Vnitřní vyhřívaný bazén, sauna. V objektu je jídelna a salónek. Zapůjčíme sportovní vybavení. Adrenalin park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžařské středisko.

Ubytování v horské chatě - dvoulůžkové až čtyřlůžkové apartmány s vlastní kuchyňkou. SKI areál přímo u budovy - 2 vleky, večerní lyžování.

Rekreační horská chata vhodná pro rodiny s dětmi i sportovní soustředění. Kapacita objektu 24 lůžek. V blízkosti sjezdovka.

Ubytování v chatách Medvědí skála, Vlčí doupě, Orlí hnízdo a Jezevčí Brloh v Beskydech. Součástí každé chaty je i vlastní wellness s finskou saunou a vířivkou.

Rekreační areál nedaleko Vítkova s možností pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Zajištění ubytování ve vilce, chatce nebo hlavní budově. Součástí areálu je restaurace, zajištění občerstvení a cateringu.

Služby - škola v přírodě - zajištění ubytování.

Chata - kapacita 23 míst - 2 - 5lůžkové pokoje - společenská místnost s krbem - vlastní stravování - v areálu je antukové hřiště na volejbal a nohejbal - ohňiště s posezením, velká zahrada - možnost ubytování se zvířaty - všechny pokoje vybaveny sociálním zařízením, balkónem, lednicí ...

Ubytování Chata Rozcestník. Ubytování: - tří samostatné apartmány - kapacita 12 lůžek + 6 přistýlek.

Nabízíme Vám ubytování ve třech nově postavených chatách v tradičním horalském stylu, které se nacházejí v obci Horní Lomná v Beskydech. Všechny chaty disponují kapacitou pro 10 osob a kompletně zařízeným zázemím. Chaty nabízí útulný, ale prostorný obývací pokoj s televizí, DVD přehrávačem a satelitními programy a kompletně vybavenou kuchyňku ...

Rekreační areál U Kateřiny nabízí v období květen, červen, září a říjen možnost pobytů pro školní výlety, adaptační kurzy a studentské a dětské pobyty všeho druhu, rodinná setkání či dovolené. Rekreační středisko: - chaty, chatky - letní dětské tábory (červenec, srpen) - školní výlety (sezóna květen-říjen).

Ubytování: -hotel -chatky, chatek. Stravování: -restaurace -bar -společenská místnost -velký sál s kapacitou 80 osob.

Kolářova chata na Slavíči v Horní Lomné patří bezesporu k nejznámějším turistickým chatám v Moravskoslezských Beskydech. Najdete ji na odlesněném místě hlavního hřebene Těšínských Beskyd. V blízkosti chaty se nachází několik turistických tras vhodných jak pro cyklovýlety, tak i pro běžkaře. Nabízíme ubytování pro celkem 55 osob, z toho je 27 ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, ...

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Realitní činnost -Poskytování technických služeb -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování technických služeb