Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Horskou chatu pronajímá JUDr. Karel Reichl: - kapacita 8 osob a 2 přistýlky - přes léto vyhřívaný zastřešek - lyžařský vlek přímo u chaty - občerstvení

Chalupa - 2 pokoje - kuchyň - venkovní posezení ohniště, gril, bazén - parkování u objektu

Chata - WIFI připojení - 4 pokoje 4+5 lůžkový - polopenze - TV a SAT - kuchyňka, sociální zařízení - cykloturistika - lyžování - solárně vyhřívaný bazén - altán s udírnou - venkovní otevřený oheň - možnost houbaření, rybaření - dětský koutek - možnost i se psy

Chata U Janka: - 1 apartmán - 5 lůžek a 4 pokoje s 12ti lůžky a možností přistýlky - vybavená kuchyně - venkovní posezení s grilem

Chata - kapacita 7 lůžek ve 3 pokojích - plně vybavená kuchyně, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, el. sporák, nádobí, příbory - v chatě je nová koupelna a WC Vnitřní vybavení chaty je nadstandardní. Podlaha je zcela kryta koberci. Teplá voda je ohřívána v el. bojleru 120 l.

Margita Konyariková nabízí k pronájmu chalupu. - chov ovce Zemědělská činnost - výroba - seno

Chata - kapacita 8 - vybavená kuchyň - obývací pokoj s televizí - terasa - zahrada - 2 parkovací místa u domu Ubytování - 12 4lůžkových chatiček Penzion - 1-4 lůžkové pokoje se společným sociálním zařízením Restaurace - kapacita 80 míst - posezení na terase - letní zahrádka - ohniště ...

Chalupa - kapacita 17 osob - vybavená kuchyň - koupelna s WC - venkovní posezení - travnaté hřiště - pískoviště - dětské atrakce

Ubytování na rejvízu: - chata - celková kapacita 35 míst, - farma.

Kontrola a plnění ručních hasicích přístrojů. Zámečnické práce. Ubytování, ubytovací služby: - chalupa: - čtyři pokoje po 4 lůžkách a dva pokoje po 5 lůžkách - společenská místnost s krbem - sprchy a WC jsou společné - 3 chatky (dřevěné sruby): - 1 chatka až pro 6 osob - sociální zařízení má každá chatka vlastní ( ...

Ubytování Na Pindě poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 30 lůžek - sál - 40 osob, 80 osob - venkovní posezení s grilem. Paintballové hříště: - tel.:607815896 - cena od 350, -Kč.

Společnost ATC Žralok Plumlov, spol. s.r.o. poskytuje ubytování v autokempu: - chaty - stany a karavany s možností připojení na elektřinu - společné sprchy, kuchyňka a WC.

Marie Lisoňková - ubytování, - správa nemovitostí, - údržba nemovitostí.

Penzion Alenka: - kapacita-40míst -dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové pokoje - TV, WIFI.

Horská chata Ztracenka je horská chata s celoročním ubytováním. Složení pokojů - kapacita 75 lůžek: - pokoje 2, 3 a 4 lůžkové, možnost přistýlky - společné sociální zařízení na patře - 2 pokoje mají svoje soc.zařízení. Restaurace, bar, jídelna.

Chalupa U Dubu nabízí pronájem: -2x pětilůžkový apartmán + 1 přistýlka -1x desetilůžkový apartmán + 2 přistýlky.

Chata Štvanice: -kapacita 51 osob -pokoje s vlastním sociálním zařízením nebo společným na chodbě pro dva pokoje -na každém pokoji TV -parkování u chaty -stravování s obsluhou ve stylové jídelně s krbem -společenská místnost.

Chata U Profesora poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 58 lůžek - pokoje čtyřlůžkové s možností přistýlky - každý pokoj má vlastní WC, umyvadlo - společné sprchy na patře - prostorná jídelna - parkování u chaty.

Chata Návrší poskytuje ubytování: - horská chata - kapacita 53 lůžek ve 2-6 lůžkových pokojích - u objektu lyžařský vlek.

Chata Sněžník: - kapacita 45 lůžek. - společenská místnost - krb, televize - vybavená kuchyňka Možnost zajištění stravování: -plná penze -polopenze.

Chata KAŠTAN nabízí celoroční ubytování na vysoké úrovni v krásném prostředí za rozumnou cenu.

Severomoravská chata nabízí ubytování: - ubytovací kapacita 100 míst - 2-5 lůžkové pokoje - pokoje s vlastním sociálním zařízením, apartmá, pokoje se společným sociálním zařízením - zvířata povolena - restaurace.

Chata Kouty nad Desnou: - rekreační chata - kapacita apartmánů - velký apartmán, malý apartmán.