Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

V rámci relaxační a regenerační péče jsme ve svém komplexním přístupu zcela ojedinělý projekt v péči o zdraví a krásu. Lázeňské centrum se pyšní nejen luxusním 5-ti hvězdičkovým hotelem, ale také veškerým komfortem Fitness, Wellness & Balneo služeb, které by mělo moderní wellness centrum nabízet. Můžete se tedy sami přesvědčit, že naše lázeňské ...

Služby: -hotel -ubytování -čtyřlůžkové pokoje se sprchou, WC, televizor, satelit -stravování -restaurace -dětské hřiště -salonek ku příležitosti oslav, semináře, promoce.

Hotel: -ubytování - hotel s celkovou kapacitou 52 lůžek -ubytování - hostel s kaapcitou 31 lůžek -ubytování - bungalov (pro 5 osob) -stravování -venkovní bazén -sál pro přednášky, školení, svatby

Rodinný hotel: -26 lůžek, 12 pokojů -Apartmá 140 m2 -Cena od 980, - do 1540, -Kč -Vzdálenost od centra do 10 min.pěšky -parkování v uzavřeném dvoře -internet na pokojích -stravování pro hosty -snídaně formou švédského stolu Příjemné prostředí a obsluha.

Hotel, restaurace, wellness centrum Služby: - ubytování - stravování - restaurace 80 míst - salónek 60 míst - fitnes, krytý vyhřívaný bazén, sauna, masáže, tenis - golf - půjčovna kol a automobilů,

Ubytování, hotel: -16 pokojů -dvoulůžkové a jednolůžkové -8 apartmánů, které se skládají z obývacího pokoje a ložnice -možnost dvou přistýlek -v ceně za pokoj je zahrnuta snídaně, DPH a taxy. -parkoviště. Restaurace: -60 míst -zimní zahrada a osvětlená terasa -65 míst -pořádání rautů, firemních večírků, oslav ...

Hotel. Ubytování: -20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek -na pokojích koupelna, WC, televize, SAT -restaurace-40 osob -krbová místnost-30 osob -salonek v patře-20 osob -Lovecký salonek-20 osob -vinárna-40 osob -malá vinárna-20 osob -možnost parkování.

Služby: -hotel -ubytování -restaurace -vinárna. Vybavení objektu: -sejf -půjčovna sportovních potřeb -možnost praní -satelit.

Hotel: -ubytování ve dvou až šestilůžkových pokojích -restaurace -možnost uspořádání rodinných oslav.

Tříhvězdičkový hotel. Ubytování: -70 lůžek, 10 přistýlek, 1 dětská postýlka -jednolůžkové, dvoulůžkové, čtyřlůžkový APP a třílůžkové pokoje -koupelna, WC, telefon, TV, internet -bezbariérový dvoulůžkový pokoj Parkoviště-bezplatné, kamerový systém Restaurace, letní terasa. Kavárna, vinárna, kongresový salon Zahradní ...

Provoz tenisového areálu se třemi kurty a halou. Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a rodinném apartmá.

Hotel, ubytování: -41 lůžek -dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, možnost přistýlky -hala, sprcha, WC, TV, balkon -recepce -restaurace -bar, kavárna. Hotel se nachází v historickém centru města Starkonice. Okolí je vhodné pro turisty, cyklistiku.

Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hotel : -ubytování: -vinárna, bar, restaurace -salonky, rauty, pracovní obědy, porady, společenské večeře, svatební hostiny, promoce -sauna, fitness, tenisové zázemí -letní terasa.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Hotel: -ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 46 míst.

Ubytování, celoroční provoz: -celková kapacita 62 lůžek -5 jednolůžkových pokojů s přistýlkou -24 dvoulůžkových pokojů -1 dvoulůžkový bezbariérový pokoj -1 apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, dále minibarem, BTV* SAT*, radiopřijímačem, telefonem -parkoviště pod uzamčením v areálu hotelu -praní a ...

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.