Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Sanatorium Mariot nabízí příjemné a komfortní ubytování s rodinnou atmosférou v lázeňském městě Františkovy Lázně. V našem hotelu si můžete vybrat z řady wellness i léčebných pobytů se zaměřením na pohybové ústrojí. Jsme nestátní zdravotnické zařízení a péče je vždy prováděna pod odborným lékařským dohledem s využitím místních přírodních ...

Ubytování: - hotel - penzion - apartmány - kemp. Restaurace. Kongresové centrum, sál (30 až 100 osob).

Ubytování: - hotel - léčebné a wellness procedury. Restaurace DOMA.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - golf

Family Hotel St. Anna Ubytování: - tříhvězdičkový hotel - restaurace. Adresa: Boží Dar 44 362 62 Boží Dar

Hotel *** -kapacita 43 dvoulůžkových pokojů -výtah s bezbariérovým přístupem -wifi připojení pro hosty zdarma -restaurace -TV české a zahraniční programy -telefon -trezor. Lázeňské a rehabilitační centrum.

Hotel - ubytování - restaurace - wellness pobyty.

Hotel: -ubytování -stravování -nabídka lázeňských procedur a wellnes.

Ubytování: -55 pokojů -jednolůžkové a dvoulůžkové -luxusní dvoulůžkové pokoje -apartmány, vše vybavené TV-SAT, přímá tel.linka, WC a koupelna, minibar, trezor. Restaurace: -prostory pro rauty, svatby, recepce, semináře, školení, firemní akce, prezentace, gastronomické zajištění, kapacita 60-80 osob. Hotelový ...

Hotel **** - ubytování v 8 apartmánech a 1 dvoulůžkovém pokoji - pokoje vybavené lednicí, trezorem, TV, SAT, telefonem, připojením na internet, kompletně vybavenou koupelnou s vanou a sprchou.