Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Ubytovací a restaurační služby: -hotel*** -ubytování pro 27 osob na jednolůžkových a dvojlůžkových pokojích vybavených satelitní televizí, minibarem, WC a koupelnou. -restaurace -salonek -zahradní restaurace. Možnost rekreace, atraktivní místo v centru Mariánských Lázní. V bezprostřední blízkosti lyžařský svah s vlekem.

Hotel **** - kapacita 57 lůžek - 22 dvoulůžkových pokojů - 2 apartmá s krby - vlastní parkoviště a garáže - čajovna - hotelová saunavybavení pokojů - předsíň se šatnou - koupelna s vanou nebo sprchovým koutem - TV/SAT.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - lázeňský léčebný program

Lázeňské domy, služby: - ubytování - léčebné pobyty - wellness

Pronájem: -nemovistosti -kancelářské prostory. Hotel Ontario Garni Zámecký vrch 20 Karlovy Vary 360 01 Tel: 353 222 091 Ubytování: -hotel

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

SPA HOTEL ČAJKOVSKIJ: Hotel****: -ubytování -komplexní lázeňská péče.

Celoročně: -ubytování hotelové a lázeňské -stravování - možnost diet a vegetariánské stravy -nabídka rakouských vín* pro labužníky -léčebné, lázeňské pobyty, wellness -F.X.MAYR kúra-detoxikační program -komplexní kúra -relaxační kůra -oxigenoterapie -relaxační program -léčba pohybového systému -wellness Restaurace ...

Ubytování, služby: - hotel - lázeňská léčba - wellness - restaurace

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - kongresové centrum - wellness