Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Ubytování. Hotel má 69 moderně zařízených dvoulůžkových pokojů se sprchou a WC, telefonem s přímou provolbou, televizí se satelitními programy, vysoušečem vlasů a trezorem (za poplatek). V hotelu jsou dvě restaurace a v 6. patře chlouba hotelu - zasklená vyhlídková vinárna a kavárna s otevřenou terasou s nádherným panoramatickým pohledem na ...

Hotel: -ubytování - dvou, tří lůžkové pokoje - na pokojích televizor, rádio, koupelna, WC Restaurace s terasou: -zvěřinové a rybí speciality. Kavárna. V blízkostí hotelu je lyžařský areál, tratě na běžky.

Hotel: - 86 pokojů - ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích, apartmánech - stravování - lázeňská péče - solná jeskyně - wifi - parkoviště u hotelu zdarma - v hotelu je kadeřnictví, kosmetika a pedikůra - pořádání seminářů, školení, svateb, oslav.

Hotel: -ubytování -stravování. Kapacita pětipodlažní budovy s výtahem je 360 lůžek. Pokoje jsou vybaveny televizorem, satelitem, chladničkou, telefonem a sociálním zařízením. Součástí hotelu je fitness a tělocvična.

Hotel: -ubytování 1, 5 km od centra Mariánských Lázní -specialisté na léčebnou a wellness dovolenou -v okolí hotelu rozsáhlá botanická zahrada s okrasnými jezírky i kaskádami -vyhlášená restaurace, odpolední tanec -parkoviště v areálu.

Hotel - ubytování - restaurace - wellness služby - možnost uspořádání společenských akcí.

Hotel: -ubytování. -restaurace -balneocentrum -rehabilitace.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury - wellness

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - lázeňské procedury

Hotel **** -ubytování -restaurace -léčebné procedury -wellness procedury.

Hotel ***** -ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmá. -stravování -lázeňské služby -sport, relaxace.

Hotel: -ubytování. Kompletní rehabilitace: -bazén -sauna. Sporty: -tenis -minigolf -turistika -zimní sporty.