Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

LH HOTEL JANA **** CONGRESS & WELLNESS: - hotel - restaurace - wellness.

Ubytování Vám ve Velkých Losinách zajistí Hotel Žerotín: - kapacita 24 lůžek + 5 přistýlek - restaurace, bar - možnost pořádat akce, svatby, rauty atd. - parkoviště zdarma v areálu - bazén v termálních lázních - Wi-Fi internet zdarma.

Hotel Palác: - ubytování - celkem 44 pokojů s vlastní koupelnou a wc - 10 apartmánů - wifi.

Marcela Čunderlíková s.r.o. poskytuje: - ubytování - restauraci

Hotel Eduard je hotel s celoročním ubytováním - kapacita 90 osob. Složení pokojů: -dvoulůžkové až šestilůžkové: -pokoje STANDARD s vlastním soc.zařízením -pokoje EKONOMY mají společné WC a sprchu. Restaurace a bar.

Penzion U orla poskytuje ubytování: - 20 lůžek - hotel - 30 lůžek - turistická část.

Hotel Dlouhé Stráně, s.r.o. poskytuje ubytování: - provoz celoročně - kapacita 650 lůžek, pokojů 300 - restaurace - kavárna - vinárna - velký sál - wellness - bowling - recepce nonstop.

Hotel COLCHI s.r.o.je příjemný hotel v mysliveckém stylu s celoročním ubytováním o kapacitě 27-30 osob v jedno a dvoulůžkových pokojích za zajímavé ceny v malebné lokalitě Litovelského pomoraví Vhodný jak pro obchodní manažery, tak pro rodiny s dětmi nebo milovníky cyklistiky či školní výlety. Restaurace: - kuchyň se zaměřením na zvěřinová ...

Business hotel **** - 30 pokojů (54 lůžek) - 6 x jednolůžkový pokoj - 19x dvoulůžkový pokoj - 1 x dvoulůžkový pokoj pro invalidy - 4 x suite - restaurace s kapacitou 24 míst - salonek Alley - kapacita cca 45 osob - salonek Business - kapacita cca 15 osob - relax centrum (malé fitness, sauna, parní ...

Ubytování v Hotelu ELEGANCE - 15 pokojů - ubytování až pro 40 osob. Pokoje: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové, apartmány a bezbariérový pokoj pro invalidy.

Hotel *** - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - kulečník - parkoviště - možnost připojení k internetu - bowling - sport bar, restaurace, zahradní restaurace - kapacita 55 míst - možnost společenských akcí - krb

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytování: - hotel *** - 58 pokojů - restaurace - bar - salonky (pro 40 a pro 50 osob), pro 100 osob klimatizovaný sál - internet room, wifi zdarma - garáže - parkoviště.

Zámecký hotel Zlatý Orel: - ubytovací a gastronomické služby. - pořádání firemních akcí, školení, večírků a oslav, svatby. Zámecká nekuřácká restaurace Konšelská. Welness centrum. Bezbariérové prostory. Wifi.

Ubytování: -čtyřhvězdičkový hotel a levnější okál -u hotelu vlastní záchytné parkoviště -vhodné na pořádání oslavy, večírky, svatby, svatba, ozdravné pobyty pro školy nebo pro firemní akce. HOTEL: -zrekonstruované komfortní ubytování ve stylu 30-tých let -kapacita cca 9O osob -dvou a třílůžkové pokoje (vlastní WC, sprchový kout a ...

Slunný dvůr s.r.o. poskytuje ubytování v hotelu v výhledem na panorama Hrubého Jeseníku: - pětipodlažní hotel disponuje celkem 18 nadstandardně vybavenými jednolůžkovými až třílůžkovými pokoji a apartmány, - vlastní koupelna se sprchovým koutem, televizi, moderní nábytek a bezdrátovou síť Wi-Fi.

Teplo Přerov provozuje zimní stadion. Služby: - rehabilitace, - sauna, - restaurace, Ubytování: - hotelového typu.

Hotel Zimní stadion - Přerov. Služby, ubytování: - čtyřlůžkové pokoje - kapacita hotelu je 44 lůžek - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV, chladnička, wifi - možnost využití relax centra - sauna, whirlpool, posilovna - další sportovní vyžití - zimní stadion, sportovní hala.

Hotel Koruna nabízí ubytování: - 63 lůžek - wi-fi - televize, konvice - koupelna - od 650 kč včetně snídaně.

Rodinný hotel Hotel U Lázní poskytuje ubytování. V objektu je restaurace.

Horský hotel Sněženka umožňuje ubytování: - kapacita 62 osob - pokoje se sociálním zařízením a TV (2/4, 4/3, 13/2 lůžkový pokoj) - mezonetové pokoje (1/5, 1/7) - chata (8 lůžek, 2x přistýlka, 2x ložnice, kuchyňka).

HOTEL SPORT *** poskytuje ubytování: - hotel *** - kapacita 50 lůžek - restaurace - salonky 20 a 80 osob - letní zahrádka - pivnice.

Hotel Na Jižní poskytuje ubytování s kapacitou 47 lůžek. Prostory se dají využít pro společenské akce jako jsou: - svatby, oslavy narozenin - rauty - promoce - firemní večírky a další. MINIPIVOVAR JIŽAN. Sportcentrum přímo v areálu hotelu.

PG-servis, a.s. poskytuje ubytování v Hotel Valáškův Grunt. Hotel se nachází v příjemném vesnickém prostředí nedaleko hradu Bouzov . Ubytovací kapacita hotelu je 63 osob. ideální místo pro školení, semináře, svatby a různé další akce pro 60-80 osob. Také vedou pražskou realitní kancelář. Služby: - zprostředkování prodeje a pronájmu ...

Hotel na Trojce poskytuje ubytování uprostřed přírody: - 20 pokojů (3 třílůžkové, 7 čtyřlůžkových, 2 Apartmány) - ubytujeme: sportovní kluby, školy a školky v přírodě, školení a eventy

Hostel Lutín pro Vás nabízí ubytování, celková kapacita 55 lůžek.